ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Prangalar kırılınca!

Fırtına gibi bir başlangıç. Gündüz maçıymış. Kaygan zeminmiş, vız geldi, tırıs gitti. Müthiş bir tempo koydu Kartal ve üst üste goller buldu. Bundan önceki haftalarda bir gol atana kadar canı çıkan takım nasıl bu hale gelmişti? Denizli'nin elinde sihirli değnek mi vardı? Bu işin değnekle falan ilgisi yok! Hangi oyuncunun, nerede ve nasıl kullanılacağıyla çok ilgisi var. Ertuğrul Sağlam hücumculara savunma yaptırıyordu, Denizli savunmacılara hücum oynatıyor. Fark burada. Ayaklarındaki prangalardan kurtulmuş gibiydi siyah-beyazlı oyuncular. Beşiktaş durmuyor. Bütün sihir burada. Serdar Kurtuluş ve İbrahim Üzülmez kaç kez ileri çıktılar ben sayamadım. Özellikle de Üzülmez. Öyle bir efor sarfetti ki ben izlerken yoruldum. Toraman da inanılmaz savaştı. Cisse bambaşka bir kimliğe bürünmüş, Tello, Romario havasındaydı. İlk 12 dakikada üç gol gelmesi bundan. Eğer Holosko da ayak uydurabilseydi arkadaşlarına, farkın büyümesi işten bile değildi. Sistem karmaşık gibi görünse de aslında çok basit. Sürekli topun arkasında olmak Denizli'nin Beşiktaş'ın da ana felsefesi. Top rakipteyken 5-5-1'e dönüyor Kartal ve Tello tek kalıyor ileride. Top siyah-beyazlı ayaklara geldiğinde ise Sivok ve Cisse ileri çıkıyor, bu defa 3-4-3'e, yerine göre 2-4-4'e dönüyor sistem.

Maç ilk çeyrekte bitti
İlerideki üçlü Tello, Nobre ve Holosko iki pozisyon üst üste aynı yerde durmuyor ve sürekli kanat değiştirerek rakip savunmayı şaşkına çeviriyorlar. İlk 45 dakikayı müthiş bir tempoyla oynayan Beşiktaş'ın ikinci yarıyı aynı şekilde tamamlaması mümkün değildi. Sadece Beşiktaş değil hiçbir takım yapamazdı bunu. İkinci yarının başlarında Kartal'ın oyunu rolantiye alması, kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Gençlerbirliği'nin iştahını kabarttı. İki organize atak sonrası gelen penaltıda çalan düdük doğru ama sarı kart eksikti. Yediği golden sonra dengeyi kurmakta hiç zorlanmayan Beşiktaş'ta en etkisiz isim Holosko ile en çok yorulanlardan Tello ve Cisse'nin yerlerine Ali Tandoğan, Bobo ve Uğur'un girmesi son derece doğru olan kararlardı. Denizli'nin Beşiktaş'ı ilk maçta çok iyi sinyaller verdi. Peki hiç kusuru yok muydu? Vardı! Takım yorulunca Gençlerbirliği'ne 3 net pozisyon verdi ama o kadar kusur kadı kızında da olur!

Sonuç: Mesut Bakkal eski Beşiktaş'a göre yapmıştı hesabını. Yeni Kartal'ı çözene kadar 3 gol yedi ve maç aslında 13. dakikada bitti.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Strateji doğru   / 19-10-2008
 Büyük kAYIP   / 16-10-2008
 Biri bizi fena yapacak   / 14-10-2008
 Bravo Sabri   / 12-10-2008
 Sağlam gitmeyi hak etti ya da hazır ol Samet hoca!   / 11-10-2008
 Borçlusunuz!   / 07-10-2008
 Giden yalnız tur değil!   / 04-10-2008
 Metal fırtınası!   / 03-10-2008
 Sağlam mektup!   / 30-09-2008
 Bülent Sivriservi!   / 28-09-2008
 
 
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
7.HAFTA
Hacettepe 1 Denizli 0
İ.B.B. Spor 2 Antalya 1
Bursa 1 Eskişehir 2
Kocaeli 2 Fenerbahçe 3
Gaziantep 0 Konya 1
Kayseri 1 Ankaraspor 2
Sivas 3 Ankaragücü 0
G.Birliği 1 Beşiktaş 3
Galatasaray 3 Trabzon 0
8.HAFTA
Beşiktaş Sivas
Denizli G.Birliği
Trabzon Gaziantep
Ankaraspor Kocaeli
Antalya Hacettepe
Ankaragücü Kayseri
Fenerbahçe Bursa
Eskişehir Galatasaray
Konya İ.B.B. Spor
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital