ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Bravo Sabri

Bosna kapanacak Arda-Kazım sağdan soldan bindirecek, Batuhan indirecek, birileri de vuracak. Milli Takım'ın bütün taktiği bu. Yaratıcılıktan uzak, deyim yerindeyse saldım çayıra Mevlam kayıra. Kanatlardan bindirirken bir tek ters top atmadık, göstere göstere ve ağır çekim paslaşmalar yaptık. Rakibe tedbir alması ve bizi karşılaması için bolca zaman verdik. Batuhan heyecandan ne yaptığını bilemez haldeydi ve hava toplarını seyretmekten öte gidemeyince bizim taktiğin orta direği çöktü. Evet beklediğimiz gibi Bosna kapandı. Bu anlamda hesap tuttu. Beş-üç-iki oynadılar ama topu kazandıkları anda çok hızlı şekilde kontratağa çıkmayı da bildiler. Bizim çocuklar dostlar alışverişte görsün misali rakip kale önünde dolaşırken Dzeko tek başına savunmamızı meşgul etti. Aldığı her topta üç-dört oyuncumuzu peşine taktı. Yetmedi Servet'in seyrettiği pozisyonda kafayla Volkan'ı da avladı.

Özgüvenle maça asıldık
İlk yarıda son beş dakika hariç rakibi baskı altına alamadık. Koca 45 dakika al-gülüm ver gülümle geçti. İlk 45'te en çok takımı yönetecek lider oyuncu eksikliğini hissettik ve sahada böyle bir oyuncunun olmayışı tüm girişimlerimizin etkisiz kalmasına neden oldu. Arda'yı çok iyi kapattılar solumuz çöktü, Kazım arkasındaki Sabri'nin işini kolaylaştırmak için bir şey yapmayınca sağımız etkisiz kaldı. İlk devrede umut veren tek şey geriye düşmeye alışık Milli Takım'ın yediği gole rağmen paniklemeden, özgüvenle maça asılmasıydı. İkinci yarıya daha iyi başladık. Sahada Batuhan da olmadığı için şişirme toplardan vazgeçtik. En iyi yaptığımız işi hatırlayıp ayağa oynadık. İki bek Sabri ve Hakan Balta'nın öne çıkması oyunu rakip sahada tutmamızı kolaylaştırdı. Sabri'nin ortasında Çarşı karıştı, Arda-Dzeko ortak yapımı beraberlik golü Milliler'i şahlandırırken Bosna'yı paniğe sürükledi. Çizgiden çıkarılanlar, boş kaleye vuramadıklarımız hep yürekleri ağızlara getirdi. Gol geleceğim diyordu ve Mevlüt ile geldi. Kabus gibi başlayan gece tatlı bitti. Bu galibiyette en büyük pay liderin olmadığı sahada, liderliğe soyunan sağ kanadı ofansta ve defansta çok iyi kullanan Sabri'nindi.
NOT: İnönü Stadı'nda dün yine muhteşem bir seyirci vardı. Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı, kapalı tribündeki Çarşı'nın önderliğinde tek yürek olup, ay-yıldızlı takımı desteklediler. Hepsine teşekkürler.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sağlam gitmeyi hak etti ya da hazır ol Samet hoca!   / 11-10-2008
 Borçlusunuz!   / 07-10-2008
 Giden yalnız tur değil!   / 04-10-2008
 Metal fırtınası!   / 03-10-2008
 Sağlam mektup!   / 30-09-2008
 Bülent Sivriservi!   / 28-09-2008
 Yıldırım bırakıyor!   / 26-09-2008
 11 kişi yetmez!   / 23-09-2008
 Rekor kırarlar   / 22-09-2008
 G.Saray gölgesi   / 21-09-2008
 
 
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Konya 2 Trabzon 3
Antalya 1 Gaziantep 4
Ankaraspor 2 Sivas 0
Denizli 2 İ.B.B. Spor 1
Bursa 2 Galatasaray 1
Eskişehir 2 Kocaeli 1
Ankaragücü 0 G.Birliği 2
Fenerbahçe 1 Kayseri 4
Beşiktaş 2 Hacettepe 1
7.HAFTA
Sivas Ankaragücü
İ.B.B. Spor Antalya
Bursa Eskişehir
G.Birliği Beşiktaş
Galatasaray Trabzon
Hacettepe Denizli
Gaziantep Konya
Kocaeli Fenerbahçe
Kayseri Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın ATV Takvim Gazetesi Fotomaç Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital