Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İçime sindiremedim

Şimdi herkes memnun. Sonuç ne olursa olsun Galatasaray gruplara kaldı ya "Gerisini boşver." İstatistiklere bakıyorum.. Top 65 dakika Galatasaray'ın ayağında kalmış. "Valla bravo" diyeceksin. Hayır deme! Çünkü, oyun sıfır, Galatasaray sıfır, ortada futbol yok. Üstelik Galatasaray'ın ilk golü benim içime hiç sinmeyen bir sahte penaltıdan atılmasına, herkesin boş ver yahu demesi ise ayrı bir şaşkınlık sebebi bende. Dikkat edin ve lütfen hatırlayın İsviçre'deki maçtan sonra Skibbe, İstanbul'daki maç çok zor geçecek demiş ve korku içine sinmişti. Bu korku, sadece Skibbe'nin değil aynen takıma da sinince ortada iyi oynayamayan bir Galatasaray doğurmuştu. Skibbe'nin bir hatası da Kewell'ın yerine Hakan Balta'yı sola, solda oynaması gereken Arda'yı da sağa koymasıydı. Skibbe'ydi bu.. Öyle de yapar böyle.

Hadi canım sende
Maçı düşünüyorum. Servet'in bir kafa vuruşu direkten döndü. Ama o Servet'i maç boyunca Florya Parkı'nda dolaşır gibi her tarafa ayak basmasının sebebi neydi? O da bilinmeyenler arasındaydı. Koca maçta direkten dönen o top dışında Galatasaray'ın ciddi bir pozisyonu da yoktu. Ancak buna karşılık Bellinzona'nın ikinci yarıda iki gollük şutunu Sanctes'in kurtarması ise Galatasaray için bir şanstı. Maçta iki penaltı vardı. İkisi de hadi canım sende cinsindendi. Ancak, Galatasaray'ın penaltısı ise yapılışı açısından bize yakışacak cinsten değildi. Lincoln'ün kendini yere atması ile olan sahte penaltı hiç kimsenin içine sinmedi. Herkes "Hadi canım sende. Bu da penaltı mı?" diyecek kadar da dürüstü. Ancak maçın sonlarında Lincoln'ün kesip, Yaser'in kafayla attığı gol ise gerçek bir goldü.

Takımdaki karışıklık niye?
Oyun boyunca Galatasaray'ı çözmek asla mümkün olmadı. Sahaya çıkan Galatasaray'ı yine yanlış kuran Skibbe, orta sahayı çok zaman Bellinzona'ya kaptırdı. Mehmet Topal dışında Hakan Balta'nın ikinci yarı ortaya kayması dahil, doğru dürüst oynayan hiç kimse yoktu. Bir kere daha görüldü ki Mehmet Topal'sız bir orta saha asla olmazdı. Baros çok yalnız kaldı. Bir türlü istediği toplar ona gelmedi. Lincoln birkaç top attıysa da 3 kişi arasında kalan Baros, topları çok zaman kaybetti. Uzatmayalım... Sarı-kırmızılı takım benim içime sinmeyen bir tur atladı. Halbuki burada çıkıp doğru dürüst maç oynamalı ve alkışı almalıydı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yapma Polat   / 01-10-2008
 Seriye devam   / 29-09-2008
 Trabzonspor'a kızamazsınız!   / 26-09-2008
 Şans kapıda   / 25-09-2008
 Paşalar uyandı   / 22-09-2008
 Bu nasıl takım?   / 19-09-2008
 Boşa giden paralar   / 16-09-2008
 Fırsat kaçtı ama!   / 14-09-2008
 "Gül"den de beklerdim...   / 12-09-2008
 Yenmek zordu   / 11-09-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
İbre dönecek
"Futbolda gerekli olan şans bugüne...
Süper Baros
Peş peşe oynadığı 4 maçta da...
Tedbiri abartmış
Kartal sahaya korkak bir takım ve...
Fabiano bombası
Yönetim, Katar' a sattığı...