Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Seriye devam

Vay be Baros, sen neymişsin öyle. Bir füze attın, oyun 1-0 oldu. Bendeniz, Metin Oktay'dan bu yana böyle vurup gol atanını görmedim. 2-0'da peşine herkesi takıp çaprazdan gol atarken, tribünleri ayağa kaldırdın. Çılgın gibi tezahürat yaptılar. Helal olsun sana! Bu sene Galatasaray'ın en iyi transferi sensin. Ayrıca hak yemeyelim. Kendine gelen Lincoln'ün şovu, taraftarı mest etti. Kewell'la birlikte ikinci yarı hem farkı yaptınız hem de bizleri güzel futbola doyurdunuz. Skibbe'nin perşembe günkü maçı düşünerek önce Kewell'ı, sonra da Baros'u oyundan alması normal bir hareketti. Seyircinin tepki göstermesi ise hataydı. Ve maç... Galatasaray sahaya 4- 5-1 sistemiyle dizildi. Yani toplu hücum, toplu defans oyunun birinci maddesiydi. Arda, Mehmet (Volkan), Lincoln. Ayhan ve Kewell'dan kurulu orta beşli, geri dörtlüden gelen Hakan Balta ve Servet'le bu beşli içine girerek, 7 kişilik hücum hattı kuruluyordu. Tek santrfor Baros ile gol araması mümkün olmadı. Ancak ikinci yarıda oyuna Volkan'ın girmesiyle takım birden bire değişti ve oyun güzelleşti. Burada Konya'yı zayıf bir takım olarak görmek ayıp olur. 4-1'e rağmen inanın bana çok iyi top oynadılar. 4-1 kesinlikle hakları değildi. Konyaspor'u beğendiğim için bu şekilde yazıyorum. Galatasaray'a gelince... Hasan Şaş, oynadığı bek mevkiinde sırıtmadı. Bana göre de çok güzel oynadı. Adam futbolcu olunca hiçbir yeri yadırgamaz. Hasan Şaş, çıkışlarıyla iyi top taşıdı, karşısındaki adamı iyi durdurdu. Görevini tam yapanlardandı.

Mehmet şans tepti
Kaleci De Sanctis çok önemli iki kurtarış yaptı. Golde de hatası yoktu. Çünkü önündeki iki defans arkadaşı topu keser gibi yapıp kaçırınca gol oldu. Meira ile Servet'in uyumsuzlukları sürüyor. Skibbe buna bir çözüm bulmalı. Ama Hakan Balta en iyi beklerden biri oldu. Mehmet Güven kötüydü. Halbuki bu fırsatı iyi kullanmalıydı. Halbuki bir devrelik futbolda Mehmet'in yapacağı çok şey vardı. Arda'ya gelince... Güzel oynadı, daha iyi olabilir miydi? Olurdu. Ama bu da yetti. Sonuçta Galatasaray seriye devam etti ve 4-1'le maçı bitirdi.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Trabzonspor'a kızamazsınız!   / 26-09-2008
 Şans kapıda   / 25-09-2008
 Paşalar uyandı   / 22-09-2008
 Bu nasıl takım?   / 19-09-2008
 Boşa giden paralar   / 16-09-2008
 Fırsat kaçtı ama!   / 14-09-2008
 "Gül"den de beklerdim...   / 12-09-2008
 Yenmek zordu   / 11-09-2008
 Offer'e dikkat!..   / 10-09-2008
 Sayın Polat 1+1 nedir?   / 06-09-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Onurumuzu kurtarın
' Dinamo Kiev ile olmak-olmamak...
Hem çalıyor hem oynuyor
Önlenemez yükselişini Konya...
Yıldırım isyanı
Sinan Engin: Hakemin niyeti...
Trabzon bayramı
Ligde şampiyon-luğa kilitlenen...