Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Şans kapıda

Evet, şans kapıyı çalınca o kapıyı açıp içeri girmek ya da girememek insanların elindedir. Şansını iyi kullanabilirsen anahtar senindir, açar girersin. Ama şansını iyi kulanamazsan, değil kapı, evin civarında bile dolaşamazsın. Galatasaray bu sene çok önemli bir kadro yakaladı. Bu kadro kapıyı açmasını bileni hedefe kadar götürür. Tabii açmasını bilmeyeni de rezil eder. Anlayacağınız bu kadroyla ya rezil olacaksınız ya da vezir. Galatasaray'ın son maçının özellikle ikinci yarısında yabancılar çok iyi top oynadılar. Belki Kocaeli'nin oyundan düşüşü, zayıf kalışı buna sebep oldu. Ama bütün bunları konuşmaya gerek yok. Çünkü bu kadro eğer idare edilebilirse hep böyle top oynayacak yıldızlardan oluşmuş. Lincoln, Kewell, Baros ve Nonda eğer böyle top oynamazlarsa onlara ağırlık koyacak bir adam tekrar onları toparlar, başarıya doğru gider.

Anahtar Skibbe'de
Bu başarıda iki kişi çok önemli. Birincisi Skibbe, ikincisi ise Lincoln. Dikkat ederseniz Lincoln, ikinci yarıda müthiş bir top oynadı. İstediği yere pasları gönderdi, hatta o kadar ki sağa bakıp sola giden adamın ayağına indirdi. İşte Lincoln bu, ama devamlılık onun elinde olmalı. Bundan sonra böyle oynamayacak bir Lincoln değil kadro dışı, yolculuğa çıkmalı. Nonda ve Baros gol için yaratılmış iki tane futbolcu. Dikkat ederseniz onsekiz içinde kafalarını kaldırıp kaleyi gördüler mi hemen vuruyorlar. Bu bizim özlediğimiz santrfor tipi. Ama bütün bunların dışında seyircinin çok sevdiği bir Kewell var ki o asla unutulmaz. Kewell güleryüzlü, beyefendi bir adam. Rakiplerini de geçerken beyefendilikle geçiyor, dokunmuyor bile onlara. Bu dörtlü dışında üç yabancı daha var. Meira'yı küçümsemeyin. O gün üç defa çıkış yaptı, üçü de yıllar önceki Beckenbauer gibiydi. Üç derinlemesine pas verdi, şanssızlıktan gol olmadı. Meira da toparlanırsa bir altın adam da o olur. Kaleci De Sanctis defansın hatalarından gol yiyor. Linderoth ve Türk futbolcular ise bu ekibi tamamlayacak kadar yetenekli. Ayağa kadar gelen bu şansı kaçırmadan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki finali düşünün, o kadar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Paşalar uyandı   / 22-09-2008
 Bu nasıl takım?   / 19-09-2008
 Boşa giden paralar   / 16-09-2008
 Fırsat kaçtı ama!   / 14-09-2008
 "Gül"den de beklerdim...   / 12-09-2008
 Yenmek zordu   / 11-09-2008
 Offer'e dikkat!..   / 10-09-2008
 Sayın Polat 1+1 nedir?   / 06-09-2008
 Dersimiz Ümit Özat   / 05-09-2008
 Adama 'YUH' derim   / 02-09-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Şampiyon yapıp bırakacağım
İspanya' nın AS gazetesine...
Çatla patla
"1-2 kişiye kendimi ispatlamam...
Çelik kapı gibiler
"Takımın emniyet supabı oldular.
Yattara Al Saad' da
Gitmek için direnen Yattara ise...