Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yapma Polat

Başkan Polat, ilginç bir demeç vermiş ve medya ile sürtüşme-lerini, başka bir yöne çekmek istemiş. Bakın Polat ne demiş, "Kewell ve Baros kendilerini kanıtladı. Bu transferleri eleştirenler UTANACAK." Sayın başkan hatalı konuşuyor. Benim bildiğim herkes G.Saray'ın iyi transferlerini konuşuyor, hem de onları övüyor. Tenkit edilmeyenler transferler, tenkit edilen ise stajyer teknik direktör Skibbe. Adnan Sezgin ve Cevat hocadan destekli bir teknik direktör, yerine kariyerli bir hocayı almamanız, hedefimizdir. Ben şahsen yapılanlardan dolayı Polat yönetimini ve Sezgin'i her dakika kutlayan biriyim.

FATİH'E BÜYÜK ONUR
Geçen yıllarda çalıştırdığı iki takımın Floransa'da yapacakları maça davet edildi. Davet şöyleydi. "Sayın Terim, sizi 8 Ekim tarihinde oynanacak maçta bir ve ikinci devrelerde sizi takımın başında görmek istiyoruz. Borgonava'ya yapılacak yardım maçı için sizi İtalya'ya davet ediyoruz." Bu davet büyük bir onurdur. Fatih Terim'i tebrik ediyorum. Her zaman onu tenkit edecek değiliz. Böyle günlerde ise onu ayakta alkışlarız.

ZEVK VERENLER
Futbol temaşa oyunudur. Sahada hünerlerini ortaya koyanlar, seyircilerin gönüllerinden asla çıkmaz. Metin Oktay, Turgay Şeren, Baba Recep, Çengel Hüseyin, Ali İhsan Karayiğit, Lefter, Can Bartu, Zekeriya Bali, Şenol gibi isimler, unutulmazlar listesindedirler. Bugünler de yine böyle isimler futbol sahalarımızda zevk vermeye başladı. Konyaspor maçında Lincoln'un sovu unutulur mu? Kewell'ın tekniği ve tecrübesi süper. Baros'un müthiş şutu tamam. Üçüncü golde milleti peşine takıp, hem topu sürmesi hem de koşarken vurup gol atması daha çok zevk vermedi mi? Bunlar arasına katılacak Nonda-Arda ikilisi ile bu forvet tutulmaz. Hak yemeden Fenerbahçe'den iki kişiyi daha bu listeye koymak isterim. Güiza ve Alex... Güiza bana göre sadece golcü değil, çok da iyi bir futbolcu. Gol atamadığı zaman kanatlara kaçıp peşine iki kişiyi takıp alan boşaltması, arkadaşlarına mükemmel paslar atması on numaralık. Alex ise hücumda olduğu sürece korku veren adam oluyor.

AÇIKLAYIN DEMİŞTİK
Galatasaray sağlık kuruluna bir yazı yazmış ve onlardan sakatların ne zaman geldiği, sakatlıklarının ne olduğunu açıklayınız demiştim. Ama hiç kimseden açıklama gelmedi. Üstelik birkaç altyapı oyuncusunun ismini açıklamak bizimle dalga geçmek gibi geldi bana. Ben yine aynı şeyleri yazayım. Bu sağlık kurulu asla bu işi yapamaz. Oraya spor doktorluğundan gelme ihtisas sahibi kişilerin gelmesi şarttır. Üç beş milli maça görevli gitmekle spor doktoru olunmaz. Benim şaşırdığım, yönetim kurulunun, bunca sakatı görüp hala gerekeni yapmamasıdır.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Seriye devam   / 29-09-2008
 Trabzonspor'a kızamazsınız!   / 26-09-2008
 Şans kapıda   / 25-09-2008
 Paşalar uyandı   / 22-09-2008
 Bu nasıl takım?   / 19-09-2008
 Boşa giden paralar   / 16-09-2008
 Fırsat kaçtı ama!   / 14-09-2008
 "Gül"den de beklerdim...   / 12-09-2008
 Yenmek zordu   / 11-09-2008
 Offer'e dikkat!..   / 10-09-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Tatsız şeker
Sivas mağlubiye-tinin ardından...
Belki 30 gol atarım
GSTV' ye konuştu ...
Turla döneriz
Ukrayna ekibi için "İyi takım"...
Çelik bilek
Süper Lig' deki son 9 maçında...