Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Çok yazık

İyi bir hazırlık dönemi geçirmeyen ve transferde de beklediği atağı yapamayan G.Saray'ın Steaua Bükreş önünde zorlanacağı gün gibi aşikârdı. Üstelik G.Saray'daki sakatlar ordusunda hatırı sayılır isimler de vardı. Ümit, Orkun, Linderoth, Aydın, Mehmet Güven, Uğur ve Serkan'ın yokluğu önemli eksikliklerdi. Ama yine de Skibbe'nin elinde Ayhan, Sabri ve Barış gibi hazır askerler de vardı. Alman'ın sahaya sürdüğü 11'i görünce şaşırmadım desem yalan olur. Zorunlu eksiklere rağmen geçen sezonun banko üç ismi kulübedeydi. Sahada 4 stoper vardı. Cimbom sahaya 4-2-3-1 gibi çıktı. Savunma Emre Güngör sağ bek, yanında Emre Aşık, Servet ve Hakan Balta'dan oluştu. Meira ve Mehmet Topal çift ön libero, Hasan Saş, Lincoln ve Arda ise üçlü bloğu oluştururken Cimbom'un gol umudu Nonda'ydı. G.Saray top çevirmeye çalışırken 4 ve 13'ncü dakikalarda kalesinde iki gol gördü. İki basit gol savunma hatalarından kaynaklanıyordu. Özellikle ilk gol ise Aykut'un rakibe hediyesi olarak notlarımıza düştü. Skibbe taraftar gibi kulübeden maçı tepkisiz seyrediyordu. G.Saray ne olduğunu anlayamadan 2-0 geriye düşünce hücumu düşünmeye başladı. Arda daha çok topla buluşmaya başladı. Lincoln aradan kaçışlarda Arda ve Nonda'yı topla buluşturdu. Nonda'nın golü ilk yarının skorunu belirledi.

Hakem çok kötüydü
Nonda ikinci yarıya da golle başladı, bu kez asisti yapan Arda'ydı. Skibbe değişiklikleri ikinci yarı ile birlikte yaptı ama iş işten geçmişti. Sanırım geçen yıl yerden yere vurduğumuz Kalli'yi mumla arayacağız. Önce Sabri sonra Barış ve genç Erhan forma şansı buldu. Son 20 dakikadaki baskıya rağmen başka gol gelmedi. Sahanın yıldızı Arda ve Nonda'ydı. G.Saray işi zora soktu. Tur rövanşa kaldı ama hiç de kolay değil. Steaua sahasında daha dinamik ve savunması zor aşılan bir takım. G.Saray'ın ise önemli eksikleri var. Eğer Şampiyonlar Ligi şansı kaçarsa sorumlu ne teknik adam, ne de futbolcular olur, tek sorumlu yönetimi görürüm. Adnan Polat ve Adnan Sezgin armudun sapı üzümün çöpü derken Nonda'yı da ateşleyecek kaliteli bir golcü alamadı. Bir çift sözümüz de hakem Laurent Duhamel'e. Kötü bir yönetim gösterdi. Rakibin sertliğine prim tanıdı. Lincoln'ün banko penaltsını görmezden geldi. Maçın içine etti.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Saklayanın mumu!   / 23-07-2008
 Çift libero, yerli kaleci   / 19-07-2008
 Fotoğraf net değil   / 12-07-2008
 Lincoln ayıp etti   / 05-07-2008
 Böbürlen G.Saraylı   / 01-07-2008
 Yine aynı film   / 03-06-2008
 Fırsat bu fırsat!   / 24-05-2008
 Seçici sorunu   / 17-05-2008
 Helal olsun   / 11-05-2008
 Bu acele niye?   / 10-05-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Bu nasıl defans
Aragones, 14 dakikada yenen iki...
Yerli yıldız
Aslan, Sivasspor' un golcüsü için...
Dersimi aldım
"Beşiktaş' ı kaptanlık için...
Tat vermedi
Bordo-mavili takım, oynadığı 7...