Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yine aynı film

Yine transfer dönemi ve yine teknik adamından futbolcusuna havalarda uçuşan binbir çeşit isimler. G.Saray, UEFA Kupası'nı aldıktan sonra bir türlü yapılanamayan ve bu başarıyı ekonomik kazanca dönüştüremeyen yönetimleri yüzünden kulüp o gün bugündür kendine gelemiyor. Yöneticiler günübirlik ve küçük düşündüğü için de yine G.Saray markası günden güne eriyor. G.Saray'ın taraftarı da yöneticisi de hâlâ şampiyonluk naraları atıyor. Taraftar haklı, atacak tabii... Onlara sözüm yok ama ya yöneticiler toplanmak zorunda değiller mi? Bakıyorum da 'çıldırma' partilerinin birini bile kaçırmıyorlar. Geride kalan şampiyonluk kimsenin gözünü boyamasın. Bu takımın acil çözüm bekleyen çok önemli sorunları var. Geçen yılkı şampiyonluk bir daha 40 yılda bir gelir. Bu takımın acil teknik adam ve acil yabancı transferi sorunu var. Ve Avrupa Şampiyonası da kapıda. Şampiyonadan önce mi yoksa sonra mı futbolcu transfer etmek avantajlıdır siz karar verin.

Hoca kaliteli olmalı
Bu takımın öncelikle kaliteli bir teknik adama ihtiyacı var. Doğal olarak kaliteli hoca da kendi ekibini ve transferini yapma koşulunu ön plana alıyor. Bunlar da euro bazında milyonları gündeme getiriyor. G.Saray'ın gönlü zengin ama parası sayılı. Bu anlamda kılı kırk yarmak eli de cebe sokmak gerekiyor. Laudrup, Mancini gibi markalar can yakıyor, Souness, Hagi gibi isimleri de G.Saray bekletiyor. Belli ki yine son dakikaya kadar bu kararsızlık sürecek ve hasbelkader bir isme görev verilecek. Umarım oldu bittiye getirilip de G.Saray'ı yerinde saydıracak bir isim olmaz. Sadece teknik adam mı? 'Hayır.' Yabancı futbolcu transferinde de G.Saray son dakikaya kadar bekletecek. Geçen yıllar hatırlayın apar topar alınan oyuncuları, kulübede yan gelip yatanları, G.Saray forması giymeden parayı cebe indirenleri. G.Saray önce elindeki kullanamadığı yabancılardan bir an önce kurtulmalı. Bouzid, Carrusca, Barusso hatta artık eski heyecanını yitiren Song ile hemen yollar ayrılmalı. Yerlerine alınacak yabancılar marka değil işini seven, iyi yapan genç mücadeleci futbolculardan tercih edilmeli. Sezonun açılacağı 28 Haziran'da bu sorunlar çözülmüş olmalı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fırsat bu fırsat!   / 24-05-2008
 Seçici sorunu   / 17-05-2008
 Helal olsun   / 11-05-2008
 Bu acele niye?   / 10-05-2008
 Arda "çıldırttı"   / 05-05-2008
 Arda inanmış   / 03-05-2008
 Hayat onda!   / 28-04-2008
 Sözün bittiği maç   / 26-04-2008
 Harika üçlük   / 21-04-2008
 Fotoğraf flu ama...   / 19-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Nihat' ı istiyoruz
Fenerbahçe başkanı, FBTV' deki...
Yaylım ateşi
Bülent Tulun: Emre Belözoğlu,...
Forvet için 3 aday
Kartal, Klasnic' in dışında Gökhan...
Forvet harekatı
Polonyalı Brozek, Hırvat Rukavina...