Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fotoğraf flu ama...

G.Saray, çiçeği burnunda yeni başkanı ve yönetimi ile zor bir dönemden geçiyor. Polat ve ekibi görevi devraldığı gün G.Saray'ın önünde iki hedef vardı. Birisi Türkiye Kupası, diğeri Süper Lig. G.Birliği, G.Saray'ın kupa hayalini Ali Sami Yen'de toprağa gömerken, elinde sadece lig kozunu bıraktı. Yaşananlar Adnan Polat ve ekibinin B planı olmadığını gösteriyor. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin kadroyu belirliyor, teknik direktör diplomalı kondisyoner Cevat Güler, antrenörler Nezih Boloğlu ve Burak Dilmen futbolcuları teknik çalışmalara tabi tutuyor, son evrede ise Polat kadroyu onaylayınca Aslan arenaya çıkıyor. Yukarıdaki isimleri küçümsemek adına yazmıyorum, bilakis onlara teşekkür etmenin gerektiğine inanıyorum. Onlar da olmasaydı herhalde Genel Müdür Sezgin eşofmanı giyip sahaya çıkacaktı. Neyse ki G.Saraylı, kulübünü spor arenasında komik duruma düşürecek böyle bir görüntüye tanık olmadı. Şu aşamada kulübü bir yerinden tutmak mümkün değil. Belli ki Polat da yanlız kaldı.

Şampiyon olmak zorunda
Yönetim 15 kişiden oluşuyor ama gündemde iki Adnan ve tribün kökenli Haldun Üstünel'in dışında geri kalanlar sütre gerisinde olanları izlemekle yetiniyor. Sağlık grubu diye bir birim var ama takım sakatlıktan gözünü açamıyor. Yabancı tercihlerinde isabet sıfır! Oynamak isteyenlerde de bu kez kulübeye hapsoluyor. Her şeye rağmen bu fotoğraftaki G.Saray'ın şampiyonluk umudu hâlâ var. Güzel olan tek şey de taraftar için bu. Tesis sorununu çözmüş, ekonomisini düzeltmiş, Avrupa'da da artık ses getirmeye başlayan F.Bahçe'ye karşı kaybedilecek bir şampiyonluğun daha G.Saray'ı ezeli rakibi önünde en az 10 yıl geriye götüreceği gerçeğini de vurgulamak isterim. O anlamda da bu sezonun son çeyreği G.Saray adına çok önemli. Ve önlerinde oynanmamış 4 maç var. Ve G.Saray bu dört maçın üçünü İstanbul'da oynayacak. Bu önemli bir avantaj ama esas olan bunu değerlendirebilmek. En ciddi rakip Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen'de konuk edeceksin. Yeneceksin ve şampiyon olacaksın... İnce hesap yapanları da kaderi ile baş başa bırakacaksın.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hakan ısrarı niye   / 13-04-2008
 Lincoln isteyince   / 07-04-2008
 Fotoğraf ortada   / 05-04-2008
 Tek suçlu Kalli!   / 31-03-2008
 Kavga vakti değil   / 30-03-2008
 Servet hayat verdi   / 24-03-2008
 Kader günü   / 22-03-2008
 Aslan uyuyor, çaktırma!   / 20-03-2008
 Müthiş ikili   / 16-03-2008
 Kongreye doğru!   / 15-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Para aşkına!
Başka kulübe giderse alacağının...
Yeni rota Lucescu
Shakhtar ile bir yıllık daha...
Kartal harekatı
Kadlec ile pazarlıklarını sürdüren...
Son hamle
Yanal ile Hacısalihoğlu Tunus' a...