Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Galatasaray'ın lehine
Fenerbahçe, Avrupa'da finale kadar giderse Galatasaray'ın lig şampiyonluğu için önü açılır Ayrıca Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin toplayacağı puanlara ihtiyacı var. Bunu görmüyor gerzekler!


Selahattin Beyazıt, Galatasaraylı taraftarların Chelsea'yi havaalanında karşılamasına tepki gösterip, Avrupa maçlarında Fenerbahçe'yi desteklediğini açıkladı. Galatasaraylıların, Fenerbahçe'yi desteklemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Galatasaraylılar geri zekalı... "Galatasaraylılar" derken, benim evimde Chelsea-Fenerbahçe maçını izleyen Galatasaraylıları kastediyorum. "Niye geri zekalı?" diyorum: 1- Sen bu sene lig şampiyonu olmak istiyor musun? Fenerbahçe ile aranda 2 puan fark var. Aklı Avrupa'da olan Fenerbahçe'yi geçmek mi kolay, Avrupa'dan elenip Türkiye'ye dönmüş, kupada da olmadığı için bütün ümidini lige döndürmüş Fenerbahçe'yi mi geçmek kolay?

İKİ SENEDİR ELENİYOR
Fenerbahçe, Avrupa'da finale kadar giderse Galatasaray'ın lig şampiyonluğu için önü açılır. Bu gerzekler bunu görmüyor!.. 2- Şu Fenerbahçe'yi geçip şampiyon olmaları artık söz konusu değil artık bana sorarsan. Seneye de söz konusu değil, ondan sonraki sene de söz konusu değil. Bundan sonra Galatasaray'ın ya da başka bir takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi Türkiye'nin 2 takımla Şampiyonlar Ligi'ne devamıyla mümkün. Bunun için de Fenerbahçe'nin alacağı puanlara ihtiyacımız var. Galatasaray 2 senedir elenip duruyor Avrupa'da adı sanı duyulmayan takımlara. Fenerbahçe'nin alacağı puanlara ihtiyacı var. Bunu da görmüyorlar. Kendi menfaatini bilmeyecek kadar Fener düşmanı bir adam, Galatasaraylıyım' demesin bana. Böyle bir aptallık, böyle bir gerzeklik olabilir mi? Bunun anlamı şu: "Ben bir Galatasaraylı olarak takımımdan ümidimi kestim. Bu takım ne içeride, ne dışarıda hiçbir şey yapamaz. Benim için tek mutluluk Fenerbahçe'nin yenilmesi hiç olmazsa... Onun için ben Fenerbahçe'nin yenilmesini istiyorum." Bu kadar aşağılık kompleksli bir Galatasaraylılığı da ben kabul etmiyorum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lüzumsuz bir hazırlık maçıydı   / 02-04-2008
 Şampiyon belli   / 01-04-2008
 Bir kişi çıkmaz   / 26-03-2008
 Süreç başladı   / 25-03-2008
 Tüzük değişmeli   / 19-03-2008
 Meydan okuyorum   / 18-03-2008
 Fark atar   / 12-03-2008
 Fener mucizesi   / 11-03-2008
 Seçim hesapları   / 05-03-2008
 Heykeli dikilmeli   / 04-03-2008


 
Cesaretli olmalı
Tüm Türkiye Fener'i tutmalı
Galatasaray'ın lehine
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Sözün bittiği yer
Sarı-lacivertliler, Şampiyonlar...
Rota yabancı
Sarı-kırmızılılar; Van Gaal,...
Mazeret kalmadı
"Ligde her hafta sıralama...
Samba vakti
Bordo-mavili yönetim, Mehdi ve...