Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sokakta görsem tanımam

Galatasaray artık iyice kongre havasına girdi. Renk seçiminde 5 başkan adayı ortaya çıktı. Adayları nasıl buldunuz?
Şimdi orada hoş bir laf var önce. Sevgili Özhan kardeşim diyor ki "Nasıl herkesi yanılttım. Sözümü tuttum!" Bu şimdi övünme lafı mı, utanma lafı mıdır? Düşünebiliyor musun, sen Galatasaray Başkanı'sın, "Adaylığı bıraktım" diyorsun ve de ardından Türkiye'de hiç kimsenin buna inanmadığını da itiraf ediyorsun. Bundan nasıl gurur duyar insan!.. İnanılacak gibi değil ama işte Galatasaray bu hale geldi. Renk seçiminde 5 başkan adayı çıkmış. Bu 5 taneden 3'ünü sokakta görsem tanımam. 50 yıllık gazeteciyim, aşağı yukarı 50 yıllık da Galatasaraylıyım, son 30 yılım İstanbul'da geçti, Galatasaray'ın içinde geçti, futbolun, sporun içinde geçti, şu anki başkan adaylarının 5 tanesinden 3'ünü tanımam. Sokakta görsem, bana 'Merhaba' dese, ben yanımdakilere sorarım, 'Bana merhaba diyen kimdi?' diye. Anlayın Galatasaray'ın ne halde olduğunu?

Beyaz oy verilerek Canaydın'ın destekleneceği şeklinde iddialar var.
Palavra, geçiniz. İnsanlar bütün bu çabalarına, bu gayretlerine rağmen Özhan Canaydın'a inanmadıkları, 'bu altından bir şey çıkarır' diye düşündükleri için kafalarında senaryo yazıyorlar. Özhan Canaydın erken dedi; "Herkesi yanılttım" diye... Daha kimse kabul etmiyor. Ancak kongrenin akşamında, Özhan Canaydın'ın herkesi yanılttığı ortaya çıkacak.

KAYSERİ'Yİ BİTİRMİŞLER

Canaydın'ın, Maslak'ta 500-600 kişilik yer ayırttığı ve kongre öncesi üyelere kokteyl vereceği belirtiliyor.
Kongrede sandıktan Özhan Canaydın çıkmadığı anlaşıldıktan sonra 'Özhan Canaydın herkesi yanıltmış olur' ancak. Yoksa insanlar son ana kadar senaryo yazmaya devam edecekler. O kadar inanmıyorlar çünkü. Ama ben haftalar önce bu defa samimi göründüğünü söylemiştim.

Galatasaray, Kayseri'yi çok rahat geçti. Galatasaray'ın oyunundan çok Kayseri'yi konuşmak gerekiyor belki de. Sahada 'Kayseri' diye bir takım yoktu.
Galatasaray'dan hiçbir şey olmaz. Kayseri maçı palavra bir maçtır. Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz sahada bile yoktular. Celal Doğan'a bir kez daha hak verdim. Gaziantep'te başkan olduğu dönemde, durmadan yıldızlarını satıyordu. "Niye satıyorsun. Bu kadar da güzel altyapın var, tesislerin var. Şampiyonluğu niye düşünmüyorsun?" dediğim zaman bana güldü ve "Hıncal, aklına İstanbul'u koymuş bir futbolcudan hayır gelmez. Onu para ederken derhal göndereceksin ve para kazanacaksın. Yoksa fiyatı da düşer" dedi. Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz'un artık Kayseri'ye hayırları yok. Bunu gördüm. Karşılarında 'Galatasaray' diye bir takım olsaydı, fark atardı ama Galatasaray'ın fark atacak hali yok.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fener mucizesi   / 11-03-2008
 Seçim hesapları   / 05-03-2008
 Heykeli dikilmeli   / 04-03-2008
 Asla affetmem   / 28-02-2008
 Korkak ve tabelacı   / 27-02-2008
 Özhan'cı olurum!   / 26-02-2008
 Kartımı çöpe attım   / 20-02-2008
 Seçilmedi atandı   / 19-02-2008
 Türkiye bitmiş   / 13-02-2008
 Kalli sonuncu   / 12-02-2008


 
Fark atar
Sokakta görsem tanımam
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Maldonado hazır kıta
Sakatlıktan kurtulan Maldonado,...
Başarısız diyemezler
"2 şampiyonluk yaşadım ve 100...
Kazan kaynıyor
Turkcell Süper Lig lideri...
Rekor transfer
Trabzonspor' dan bir yıldız daha...