Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Selçuk Şahin

Avrupa'nın önemli ve burayı hak eden iki takımının mücade-lesinde gülen taraf Fenerbahçe oldu. Sevilla çok iyi hücum yapan ama defansı pek de iyi olmayan bir takım. Fenerbahçe 3 tane gol bulduğu karşılaşmayı daha farklı da kazabilirdi. Ancak biri kendi kalesine attığı, biri de duran toptan yediği gollerle ikinci maç için alabileceği çok avantajlı bir skoru kaçırmış oldu. Burada mühim olan Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbol. Fenerbahçe, iki sene üst üste UEFA Kupası'nı kazanan ve 2007 yılında Avrupa'da yılın takımı seçilen bir ekip karşısında zaman zaman oyuna hükmedebildi ve genelde başarılı bir futbol ortaya koydu. Fenerbahçe adına sahanın en iyisi Selçuk Şahin'di. Zaten Selçuk mevkisinde Türkiye'nin en iyi futbolcusu. Kaç senedir bir türlü düzenli ilk 11 göremediğinden takımın değişmez ismi olamadı. Ama son birkaç haftadır kendisine güvenildiği takdirde takımı adına ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu gösterdi.

F.Bahçe önlem almalı
Maldonado mutlaka önemli bir futbolcu ama geldiği günden bu yana söylüyorum, eğer bu transfer yüzünden Selçuk ve Deniz kulübede oturacaklarsa hakikaten yazık! Burada Zico'nun belki Maldonado-Selçuk- Aurelio üçlüsünden kurulu bir orta saha düşünüp, Uğur'u yedek bırakması daha doğru olur gibi durmakta. Maçın geneline bakarsak her iki yarının ilk 10 dakikasında atak bir futbol sergileyen bir Sevilla vardı. İspanya'daki maçta da seyirciyle beraber yine baskılı başlayan Sevilla olacaktır. Fenerbahçe'nin rövanşta o dakikaları atlatabilmesi oldukça önemli. Oyuna sonradan giren Capel ve sağ tarafta Alves, İspanya'daki karşılaşmada oldukça etkili olacaklardır. Fenerbahçe'nin bu isimlere önlem alması gerekiyor. Fenerbahçe defansında Lugano oynadığı güzel futbolun yanında bir de gol atarak görevini dört dörtlük yaptı. Edu'nun CSKA maçlarından sonra bu karşılaşmadaki hatası da kendisini adına büyük şanssızlıktı. Sonuç olarak Fenerbahçe'nin iki kez beraberliğe gelen karşılaşmada 3. golü bulup kazanmayı bilmesi oldukça önemli bir nokta.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 15 dakikalık maç   / 16-02-2008
 Uğur aksıyor   / 11-02-2008
 Maldonado kimi kesecek?   / 06-02-2008
 Maestro dönünce   / 21-01-2008
 Maç ritmi   / 09-01-2008
 Alex de Souza   / 13-12-2007
 Özeleştiri zamanı   / 10-12-2007
 Bu ne çelişki!   / 05-12-2007
 Hakem kararıyla   / 12-11-2007
 Asıl suçlu kim?   / 06-11-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Boğaçhan
Sevilla' yı eli boş uğurlayan sarı...
Bu cevizi kıracağız
"Yenemeye-ceğimizi düşünsem burada...
Yıldırım tepki
Beşiktaş Başkanı Yıldırım...
Cesur yürek
Trabzonspor' da teknik direktör...