Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Maestro dönünce

Gaziantep'in son dönemdeki formu ve Fenerbahçe'nin orta sahadaki eksikleri göz önüne alındığında zorlu geçmesi beklenen bir karşılaşmaydı. Ama beklenin aksine Fenerbahçe, sezonun en rahat galibiyetini alırken, oynadığı futbolla da bu farklı skoru hak etti. Takımda görevini yapmayan oyuncu yoktu. Ama Alex'in varlığının Fenerbahçe'yi çok farklı kıldığı da bir gerçek. Alex, çok iyi oynamasa da sahada olması diğer oyuncular için çok büyük bir rahatlık sağlıyor. Sezon sonuna kadar herhangi bir sakatlık yaşamadan sağlıklı kalması Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda en önemli ihtiyacı. Alex-Semih- Deivid üçlüsü hücumda çok etkili göründüler. Semih, bir santrforun gol atmadan da ne kadar etkili oynayabileceğini gösterdi. Roberto Carlos'un da bu üçlüye yardımı oldukça fazlaydı. Bu kariyerde bir futbolcunun maç ayrımı yapmadan gösterdiği performansa şapka çıkarmamak mümkün değil. Alex'in golünde yaptığı bir ortadan ziyade pastı. Onun klasındaki bir oyuncuya yakışacak güzellikteydi. Alex'in yaptığı koşu ve topla buluşması da aynı güzellikteydi.

Sivas maçına da böyle
Deniz ve Aurelio'nun yokluğunda Selçuk-Kemal ikilisinin performansları merak konusuydu. Selçuk, görevini en iyi şekilde yaptı. Attığı muhteşem gole rağmen Kemal'in bir türlü istenilen düzeye gelememesi Fenerbahçe adına üzücü. Belki son maçlarına oranla daha iyi oynadı. Ama yine de zaman zaman çok basit pas hataları yaptı. Bilhassa üst düzey maçlar için hocasını rahatlatacak bir performans ortaya koyamadı. Uğur Boral, şahsi oynayan ve hep aynı hataları tekrarlayan bir isim. Ama Deivid'in golünde kaleye vurmadan önce pası düşünmesi son derece güzeldi. Bu farklı galibiyet Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda en büyük aday olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu anlayışla önümüzdaki hafta zor şartlarda geçmesi beklenen Sivas maçından da istenen üç puan gelecektir. Yeter ki Gaziantep karşısındaki konsantrasyon ve kazanma isteği devam etsin. Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu iyi bir maç yönetti. Zaten son zamanlarda gösterdiği performansla şu anda ligin belki de en iyi hakemi.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Maç ritmi   / 09-01-2008
 Alex de Souza   / 13-12-2007
 Özeleştiri zamanı   / 10-12-2007
 Bu ne çelişki!   / 05-12-2007
 Hakem kararıyla   / 12-11-2007
 Asıl suçlu kim?   / 06-11-2007
 Aurelio bırakmadı   / 28-10-2007
 Bu sorun çözülmeli   / 09-10-2007
 Moral oldu   / 29-09-2007
 Lig gidiyor   / 16-09-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bir kez de vurdurmayın!
G.ANTEP kalecisi Oğuz Dağlaroğlu,...
Timsah avcıları
Tekmelerin havada uçuştuğu maçta,...
Tello: Asist kralı olurum
Kasımpaşa maçında yaptığı üç...
B planı tango
Yönetim, Arjantinli Denis ve...