Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Bu ne çelişki!

Hasan Şaş diyor ki "hakemler beni haksız yere cezalandırıyor, ben hayatta küfür etmem." Yıllarca takım arkadaşlığını yapmış Ergün Penbe üç hafta evvel ne söylemişti peki? "Hasan maç içinde bana küfür etti, kendisine yakıştıramadım." Hangi birine inanalım şimdi? Bir tarafta efendiliğiyle, dürüstlüğüyle herkesin takdirini kazanmış, son yıllarda Kadıköy'de bile her oyundan alınışında alkışlanan Ergün Penbe; diğer tarafta her maç rakiple, hakemle, hatta takım arkadaşlarıyla sorunlar yaşayan Hasan Şaş. Çok da zor bir seçim gibi durmuyor, ne dersiniz?

Denizli-G.Saray maçı?
Denizli'de Aziz Yıldırım'ın oturduğu yer büyük bir polemik konusu oldu. Vay efendim neden Denizli başkanının yanına oturmamış da iki sıra arkada oturmuş. Günlerdir bu konu tartışılıyor. Halbuki tartışılması gereken daha ciddi bir konu var. Denizli'nin ofsayt diye sayılmayan bir golü var. Hani 'maraton' programında ofsayt olduğu belgelenen pozisyon. Maç sonrası o pozisyon yüzünden Denizli'de yer yerinden oynadı. Şimdi dönelim haftalar önceye. Denizli-G.Saray maçı, dakika 92 ve Ümit'e verilen bir penaltı var. Penaltı olmadığı herkes tarafından kabul edilen bir pozisyon ve sonucunda Denizli maçı kaybediyor. Peki o maç sonrası neler oluyor? Hiçbir şey. İki maçı yan yana koyun, hangi pozisyonda Denizli takımı gerçekten haksızlığa uğramış ve hangi maçtan sonra ne tepki vermiş? İşte Denizli'nin bu tutumudur Aziz Yıldırım'ı Denizli başkanının yanına değil de iki sıra arkaya oturtan. Hafta sonu sadece Türkiye'nin değil, belki de dünyanın en büyük derbisi olarak kabul edilen bir maç var. Kadıköy'de oynanan son 14 lig maçında, F.Bahçe'nin 12, G.Saray'ın 1 galibiyeti var. Son 8 resmi maçın da hepsini F.Bahçe kazanmış. Gözüken o ki F.Bahçe'nin kendi sahasında rakibine karşı ciddi bir üstünlüğü var. Bakalım bu kaide yine işleyecek mi, yoksa G.Saray şeytanın bacağını kıracak mı? Sonuç ne olursa olsun, şu bir hafta boyunca yaşattıkları heyecan yeter. F.Bahçe olmazsa G.Saray, G.Saray olmazsa F.Bahçe olmaz lafının ne kadar doğru olduğu bu derbi haftalarında daha da iyi anlaşılıyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hakem kararıyla   / 12-11-2007
 Asıl suçlu kim?   / 06-11-2007
 Aurelio bırakmadı   / 28-10-2007
 Bu sorun çözülmeli   / 09-10-2007
 Moral oldu   / 29-09-2007
 Lig gidiyor   / 16-09-2007
 Neden çift forvet?   / 07-09-2007
 Zico'nun inadı   / 03-09-2007
 Kezman'ın maçı   / 29-08-2007
 Carlos farkı   / 26-08-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Banko Fenerbahçe
Türkmen, Yula, Tulun, Bilgiç,...
Kilit pres
Kurt hoca, Sabri, Mehmet Topal,...
Kırmızı alarm
Bursasporlu taraftarların olumsuz...
Şener harekatı
Başkanlığa adaylığını koyması...