20 Mart 2016 | Pazar

Puan farkı oldu dört

Acıların biri bitmeden diğeri başlıyor.
Yine kahpe tuzaklar canlarımızı aldı... Terör tüm gücüyle ve acımasızca saldırıyor cennet vatana, asla bıkmayacağız ve Allah'ın izniyle asla onlardan korkmayacağız. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Lider, azimle, inançla ve alın teriyle yoluna devam ediyor. Antalyaspor lige renk katan özel takımlardan biri, en başta Eto'o gibi gerçek bir yıldızları var. Dolayısıyla böyle bir takıma karşı dikkatli olmak zorundasınız, Beşiktaş da büyük bir yıldıza saygı göstererek oynadı, tedbirli davrandı.
Ligin boyu kısaldığı için kazanmak ve hakem hatasına rağmen kazanmak çok önemli. Dün yine net bir penaltısı verilmedi Beşiktaş'ın, bundan sonra da verilmesini beklememek gerek. Beşiktaş tüm gücünü kullanacak, Sosa'sı, Oğuzhan'ı, Gomez'i, Atiba'sı, Tolgay'ı, Necip'i, Kerim'i ve diğerleriyle mücadele edecek, golünü atacak ve kazanacak şampiyonluk için tek formül bu.
Antalya karşısında maçın genelinde oyuna hakim olan, pozisyonlar bulan Beşiktaş, Oğuzhan'ın harika golüyle öne geçmesine rağmen ikinciyi bulamadığı için hep bıçak sırtı gitti. Hoş bu kez oyunu dinlendirmeyi de başardılar. Ölü bölgede paslaşıp aktif dinlenme yaptılar.

Fenerbahçe ne yapacak?
Atiba muhteşemdi, Necip de öyle. Yeni yerini sevdi. Kaldı ki, stoper Necip'in yeni yeri değil, altyapıda da stoper oynuyordu ve sonradan orta sahaya geçti. Dolayısıyla bu performansı sürpriz değil.
Sosa gecenin iyilerindendi, Sosa- Oğuzhan paslaşmaları ve sonrasında gelen muhteşem gol ise gecenin ortasında doğan güneş gibiydi.
Beşiktaş emek veriyor, savaşıyor ve kazanıyor.
İnanmış bu çocuklar, alın teriyle şampiyonluk yürüyüşünü sürdürüyorlar.
Puan farkı oldu dört... Bakalım Fenerbahçe bu dört puanlık baskıyı derbide taşıyabilecek mi!?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor