15 Mart 2016 | Salı

Kahpe pusular!

Kahpe pusular canlarımıza kıymaya devam ediyor. Acımız büyük hem de çok büyük ancak terör karşısında korkmak aklımızın ucundan geçmediği gibi onların istediği panik havasını yaşamaya niyetımiz yok.
Allah'a sığınıp milletçe kenetlenerek, eşkıyalar karşısında dimdik duracağız.
Böyle bir günde futbol düşünmenin yazmanın zorluğunu takdir edersiniz .
Ölülerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar dileyerek içimiz kan ağlayarak ta olsa işimizi yapmak zorundayız.
Şampiyonluk yarışı garip bir iklimde sürüyor! Ligin en az faul yapan takımı Beşiktaş en çok yapan Fenerbahçe. Hal böyleyken Beşiktaş çok daha fazla sarı kart görmüş.
Bu kadar da değil; en çok tekme atılan faul yapılan takım Beşiktaş'ın rakipleri bir kez kırmızı kart görmüşler ! Buna karşılık Beşiktaş'tan daha az faul yapılan Fenerbahçe'nin rakipleri 10 kırmızı kart görmüşler.
Fenerbahçe ne zaman zorlansa hakemler yetişmiş imdadına! En son Fırat Aydınus yetişti! Fenerbahçeli oyunculara asla gösteremeyeceği kartları Kayserispor lu oyunculara takır takır çıkardı. Sezona adını verdiğimiz rahmetli Hasan Doğan yaşasa idi Aydınus'un lisansını bugün yırtmıştı.

Eyyamcıları kahretmek

Evet Beşiktaş bu şartlarda yarışıyor.
Hakemleri yanına almış rakibine karşı alın teri ile mücadele ediyor.
Bugün Kartal'ın Trabzonspor ile oynayacağı maç hayati önem taşıyor.
Bu zor Maçtan 3 puan alması halinde Beşiktaş Fırat Aydınus eyyamlarını da boşa çıkarmış olacak.
Yıllar önce Trabzonspor, Şenol Güneş yönetiminde şampiyonluğa koşarken benzer sıkıntılar yaşamıştı.
Yani Şenol hoca tecrübeli. Oyuncularını her türlü eyyama karşı da hazırlayacaktır. O nedenle bugünkü maçta Beşiktaş'ın inancına ve emeğine güveniyorum. Beşiktaş her zamanki enerjisiyle mücadele ederek eyyamcı zihniyete karşı bir zafer daha kazanarak birilerini kollamayı hakemlik zannedenlere iyi bir ders verecektir.
Beşiktaş kazandıkça onlar daha çok kollamak zorunda kalıp işin suyunu çıkaracaklardır.
O nedenle kazanmalısınız Beşiktaş'ın çocukları, eyyamcıları kahretmek adına kazanmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor