12 Mart 2016 | Cumartesi

Asla yalnız yürümeyeceksin!

Beşiktaşlılar'ın inanmışlıkları saygıyı hak ediyor. Lig yarışı iki takım arasında kıyasıya sürüyor ve daha önümüzde uzun bir yol var bu kesin… Ancak inanmak da işin yarısıdır.
Başkan Fikret Orman'dan yönetim kurulu üyelerine, Teknik Direktör Şenol Güneş'ten tüm teknik ekibe, futbolculara, malzemecilere, taraftara kadar herkes "O sene, bu sene!" diyor.
Belki öyle, belki değil bilinmez ama insanın inandığı yolda yürümesi güzel bir şey... Beşiktaş'ın yaptığı da bu. Zafere giden her yolu mübah saymadan, alın teri akıtarak, çok çalışarak ve de şarkılar, türküler söyleyerek yapılan bir yürüyüş bu; şampiyonluk yürüyüşü… Yönetim bir yandan Vodafone Arena'yı takıma gezdirip moral motivasyon arttırırken diğer yandan Rize ve Trabzonspor maçları için 40'ar bin TL prim vererek oyuncularını teşvik ediyor. Taraftar takımını desteklemekle kalmayıp sosyal medyayı ayağa kaldırıyor ve en küçük bir ayrıntıyı dahi gündeme taşıyıp Kartal'ın gücüne güç katıyor.

Kenetlenme zamanı
Önce Rize deplasmanı, ardından Trabzonspor... Ligin kalanın da zaten hiç kimse için kolay maç yok, kimi et, kimi can derdinde. O nedenle motive olmak, maçın her anını yaşamak, kazanılan her pozisyonu kılı kırk yararak değerlendirmek, kendine değil takıma oynamak ve bu zorlu süreci mümkünse kayıpsız geçerek ligi tamamlamak çok önemli.
Beşiktaş'ın hedefi de bu... Önce Rize ardından Trabzon deplasmanlarından alınacak üç puan hem moral, hem kalan haftalar için büyük avantaj olacak.
Fenerbahçe'nin bu süreçte Kayseri ve G.Saray ile oynayacağını düşünürsek Beşiktaş'ın deplasmanda oynayacağı iki maçın önemi kat kat artıyor.
Gomez başta, Quaresma, Tolga Zengin, Sosa, Oğuzhan gibi lider özellikli oyuncular takım arkadaşlarıyla her fırsatta konuşarak takımın zorlu süreçte daha bir kenetlenmesini sağlıyorlar. Böyle bir yarışta takım halinde hareket etmek, birbirine destek vermek, inanmak, kenetlenmek çok ama çok önemli. Beşiktaşlı futbolcular bu anlamda tüm tecrübelerini kullanıyorlar ve emin adımlarla şampiyonluğa yürümeye kararlı görünüyorlar.
Taraftar da yanlarında ve tüm gücüyle haykırıyor; asla yalnız yürümeyeceksin!..
Bu inançla zorlar kolay olur ve hayırlısıyla Vadofone Arena da açılınca geriden gelenin Beşiktaş'ı yakalaması imkansız hale gelir…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor