13 Mart 2016 | Pazar

Lider koltuğunda

Beşiktaş inandığı yolda emin adımlarla yürüyor… Kartal, kabus olması düşünülen Rize deplasmanında maçın büyük bölümünde oyunun hakimiydi. 2-0'ı bulup rahatladıktan sonra gol pozisyonlarını hovardaca harcamasalar tarihi bir fark yapabilirlerdi. Gelin görün ki kah Gomez'in ayağında fazla top ezmesi, kah Kerim'in pas zamanında şutu, şut zamanında pası tercih etmesi, kah Sosa'nın acele etmesi ya da geç kalması, üçe bir, dörde bir pozisyonlarda gollerin kaçırılmasına neden oldu.
Bu maç bir kez daha gösterdi ki, ligin kalan haftalarında hiç bir skor rahatlamak için yeterli değil… İki gollü üstünlüğü yakaladığınız anda dahi temkinli oynamalı ve oyunu kotaracak golleri bulmalıdır.
Rize karşısında harika bir Tolga Zengin vardı kalede, iki net pozisyonu kurtardı, en önemlisi maçın gidişatını tamamen değiştirebilecek olan penaltıda gole izin vermedi… Boyko geldi, Tolga özüne döndü desek abartmış olmayız.

Sosa ve Kerim Frei farkı
Sosa'nın frikik golü muhteşemdi, pasları da öyle, ikinci yarıda yorgunluk nedeniyle ayağının ayarı bozulmasa kendisi ikiler, Gomez ve Olcay'a da en az birer tane attırabilirdi.
Kerim ilk kez on bir de oynadı, ilk yarıda müthişti, ikinci yarıda ayağında topu fazlaca tutmasa çok daha iyi bir performans ortaya koyabilirdi.
Atiba her zamanki gibi standardını korurken, Gomez'in gol sevinci yaşamaması ve Oğuzhan'ın sakatlığı Beşiktaş adına üzüntü verici notlardı.
Bu arada Beşiktaş'ın taraftarını kalpten götürmeye niyeti var mı bilmem ama bu kadar rahat maçı 2-1'e getirip yine yürekleri ağızlara getirdiler… O da nazar boncuğu olsun.
Her neyse Beşiktaş şu anda maç eksiğini tamamladı ve liderliği geri aldı.
Bakalım Fenerbahçe, Kayseri engelini geçebilecek mi, şimdi gözler o maçta.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor