05 Ocak 2015 | Pazartesi

Çakır Bilic!

Lafın hasını baştan söyleyelim; Beşiktaş golü yiyene ve haksız bir kırmızı kartla eksik kalana kadar maçı kazanmak için hiç bir şey yapmadı. Net! Oğuzhan, Olcay, Demba Ba sahada yoktu. Biraz Gökhan, biraz da Sosa gayretliydi. Hep söylüyorum Veli ve Atiba tek başlarına hiç bir şey değiller. Birleşince iyi bir ikili oluyorlar. Zaten o nedenle birleşik isim gibi V.Atiba diye yazıyorum.
Özetle Veli de erken yoruldu, varlık gösteremedi.
Buna karşılık Galatasaray daha derli topluydu… Hoş onlar da gole kadar pozisyon bulamadılar, gol de duran toptan geldi zaten.
Beşiktaş'ın aklı ancak golü yedikten sonra başına geldi. Gökhan Töre sağdan bindirdi, pozisyonlar buldular, bir şut direkten döndü v.s.
Demba Ba ve Olcay'a Bilic'in bu kadar uzun süre tahammül etmesi büyük bir hataydı. Beşiktaş bu derbileri yıllardır oynuyor ve genellikle de iyi oynuyor. Yani derbi oynamakta Beşiktaş'ın bir sorunu yok ama Bilic için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Derbileri iyi yönetemiyor.

Maçı hak eden kazandı
Peki maçı hak eden mi kazandı?
Bence öyle. Beşiktaş korkakça oynadı ve yenilgiyi hak etti.
Gelelim Cüneyt Çakır'a… Avrupa'da gururumuz, o kesin ama Türkiye'de eyyamın kralını yapıyor.
Sneijder onu maçın başında çözdü, faul istedi aldı, kırmızı istedi verdirdi!.
Sneijder Veli'yi tahrik ediyor, dilini çıkarıyor, Veli de elini uzatıyor.
Olan bu. TT Arena'da aynı şekilde Sneijder'i atabilir mi?
Hayır! Dönüp gider ya da her iki oyuncuya da sarı gösterip idare ederdi…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor