29 Aralık 2014 | Pazartesi

Delikanlı Halis!

Beşiktaş sezonun en kötü maçını oynadı… Konya ayağa oynarken Kartal seyretti, iki pas yapamadılar, ortada basamadılar, sarhoş gibiydiler vesselam. Sosa kayıp, Gökhan Töre ona keza, Olcay Şahan sahada yok! Demba Ba zaten sakatlıktan yeni çıkmış ön taraf iptal. V.Atiba ile orta alan direniyor bir de savunma ve elbette kaleci Tolga… Hal böyleyken, ilk kontratakta Gökhan golü buldu… Sonra Beşiktaş biraz daha toparlanır gibi olsa da eski halinden yine uzaktı.
Konya ise golü yedikten sonra özgüven kaybetti, oyun disiplininden koptular.
Derken o ana kadar boş gezen Olcay asist, aynı şekilde varlığı ile yokluğu belli olmayan Sosa'dan nefis bir şut ve 2-0… Beşiktaş bu galibiyetle 2014'ü lider bitirdi, darısı 2015'in başına.
Artık derbide de ipler Kartal'ın elindedir.
Atiba'nın yokluğuna rağmen.
Hemen belirteyim Atiba'nın kurtarıcısı Demirspor kupa maçı olabilirdi, o maç da Beşiktaş'ın isteğiyle ertelendiği için fırsat kaçtı!

Gelelim Özkahya'ya...

Halis kardeşim; Sana bir sorum var cevabını bana değil kendi vicdanına ver; hangi bir Galatasaraylı ya da Fenerbahçeli oyuncuyla Atiba ile inatlaştığın gibi inatlaşabilir misin?
Delikanlıca söyle… Bir sorum da Atiba'ya var… Ey Atiba Türkiye'ye yeni mi geldin!
Bilmiyor musun ki, hakemler sadece bazı oyunculara taviz verir sana vermez?
Ne diye inatlaşıyorsun öküz altında buzağı arayan hakemle… Ve bir soru da Bilic'e; bu korner bayrağına gitme aşkı nedir? Koca Beşiktaş korner bayrağı dibine gitmeden 2 dakikayı eritemiyor mu!?
Geçen sezon bayrak dibi merakıyla Konya'da maç gitmişti aynı filmi tekrar mı izlemek istediniz anlayamadık sayın Bilic!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor