03 Ekim 2014 | Cuma

Fark olmalıydı

Premier Lig temposunda oynanan ilk 45'te Beşiktaş'ın üç, Tottenham'ın yarım pozisyonu vardı ama soyunma odasına onlar 1-0 önde gitti. Bunun sebebi o ana kadar doğru düzgün top gelmeyen Tolga'nın oyundan kopması, dalgınlığı ya da uyumasıydı.
Beşiktaş tıpkı Feyenoord, Arsenal ve Chelsea maçlarında yaptığı gibi ilk yarım saatte oyunu 20-25 metrede tuttu ve Tottenham'a pozisyon vermedi..
Peki bu iyi oyun neden gol getirmedi, şanssızlık mı yoksa beceriksizlik mi vardı? Aslında her ikisi de; Demba Ba'nın vuruşunda Lloris müthiş bir kurtarışa imza attı, Olcay'ın iki pozisyonu ise kötü vuruş nedeniyle heba oldu.
İkinci 45'te de maçın temposu düşmedi...
Demba Ba'nın golünde Olcay "iyi gol" peşine düştü tavana çakmaya kalktı, kaleciye takıldı, yerden vursa fileleri havalandırması işten değildi. Yatarak volesine ise şapka çıkarılır, böyle vursun canımı yesin...

Terazinin ayarı bozulmuş

Sonra Demba Ba kaçırdı, ardından Tolga kurtardı derken yine harika bir devre izledik. Tottenham yıldızlarını oynatmamış hikayeleri beni hiç ilgilendirmiyor, Arsenal ideal kadrosuyla çıktı da ne oldu, Beşiktaş yine pozisyon vermedi.
İnanın bana Tottenham tam kadro çıksa da farklı bir görüntü olmazdı. Adebayor girdi de ne oldu, ayağına top değmedi...
Beşiktaş'ın oyunu bu kadar şıkıştırıp, böylesine tempolu ve disiplinli oynaması halinde evvelallah herkesin başına bela olur... Net!
DİKKAT!: Biliç bu gidişle "Töre kurbanı" olacak haberi yok! Gökhan çok şey yapar gibi görünüp hiçbir şey yapmıyor ve bu şartlarda o sahada kalırken önce Veli, sonra Olcay çıkıyorsa adalet terazisinin ayarı bozulmuş demektir.
FİNAL: Kartal Tottenham'dan çok daha iyi oynadığı bir maçı şanssız bir golle kaybetme noktasında geri dönmeyi bildi.
Gerçeği söylemek gerekirse şu maçın hakkı iki farklı bir Beşiktaş galibiyetiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor