Sinan Vardar

Sinan Vardar

21 Nisan 2016 | Perşembe

Gelsin artık şampiyonluk

Beşiktaş ligin bitmesine 5 hafta kala en yakın rakibine 5 puan fark atarak şampiyonluk yarışında çok büyük bir avantaja sahip...
Artık şampiyonluk için geri sayıma başlandı...
Sezon başından bu yana yazıyorum ve üstüne basa basa belirtiyorum;
''Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımı ve çok büyük engellemeler olmazsa bu takım şampiyon olacak'' diye...
Tabii şimdi Beşiktaş'ın önünde çok önemli bir Akhisar deplasmanı var.
Buradan alınacak 3 puan Beşiktaş'ı yüzde 90 şampiyon yapacak.

Hataya yer yok!
Futbolun dünyada en sevilen spor olmasında en büyük nedenlerinden biri sürprizlere açık bir spor olmasıdır.
Beşiktaş bu kadar avantaj yakalamışken şampiyonluğu rakibine hediye etmemeli. Allah korusun böyle bir olasılıkta bu Beşiktaş'ta uzun yıllar sürecek bir yaraya neden olabilir.
Aman dikkat!
Beşiktaş'ın kazanacağı şampiyonluk siyah-beyazlı kulübün önünü açacaktır. Şampiyonluk demek çok büyük maddi kazanç anlamına da geliyor. Bu nedenle tüm camia bu şampiyonluğa odaklanmalı ve kesin sonuç alınana dek mücadeleye devam edilmeli.

Taraftar 1 numara
Siyah-beyazlı takımın kazanacağı bu önemli şampiyonlukta en büyük pay şüphesiz Beşiktaş taraftarının olacak. Bu sezon takımlarını hiç yalnız bırakmadılar. Akhisar deplasmanında yaklaşık 5 bin biletin sadece 8 dakikada bitmesi bu taraftarın takımına verdiği büyük desteğin sadece bir örneği. Bu sezon Beşiktaş taraftarı her maçı bir final niteliğinde görüp takımına her yerde büyük destek verdi. Gerçek olan şu; Beşiktaş'ın en büyük gücü eşi, benzeri bulunmayan taraftarı... Beşiktaş'ı yönetenler bu gücünü korumalı ve bu taraftara müşteri gibi davranmamalı. Dünyada çok büyük takım var ama Beşiktaş gibi taraftara sahip olan kulüp yok.
Yedi yıldan yana şampiyonluk bekleyen ve her ne olursa olsun takımlarına olan sevgisini daha artıran bu taraftar her şeye layık.
Güzel günler hep onların yanında olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor