Sinan Vardar

Sinan Vardar

12 Nisan 2016 | Salı

Keyf-i Şahane

Vodafone Arena'da dün gerçekten çok güzel bir atmosfer vardı.
Anlatılmayacak, yaşanacak kadar güzel, efsane bir gündü.
Müthiş taraftarın, müthiş bir statta Beşiktaş'la yuvasında hasret gidermesi gerçekten harikaydı.
Beşiktaş için tarihi olduğu kadar şampiyonluk yarışında da çok önemli bir maçtı. Bursaspor da 3 önemli eksiğine rağmen ortama ayak uydurmaya çalışıyordu. Ama Beşiktaş dün kazanmaya öyle inanmıştı ki, karşısındaki rakibinin pek şansı yoktu.
Beşiktaş maça öyle başladı ki ilk dakikalarda rakibine müthiş bir baskı uyguladı.
Mario Gomez'in 21. dakikada attığı golde arka arkaya pasların ardından Sosa'nın nefis pası ve topun ağlarla buluşması Beşiktaşlılar'ı mest eden anlardı. Tribün şov yaparken Beşiktaş savunmasının klasik hatasıyla Bursaspor golü buldu. Bu golde Beşiktaş'ın savunmacıları taraftar gibi golü izlemesi gerçekten ilginçti.

Sırada şampiyonluk var
Quaresma maçın yıldızıydı ama...
Beşiktaş özellikle ikinci yarı da oyunu sürekli rakip sahada oynadı.
Alexis çok kritik bir gole imza atarken Vodafone Arena'yı dolduranlar Gomez'in kendisinin ikinci, takımının 3. golüyle iyice rahatladı. Bursaspor'un ikinci yarıda ikinci gelişinde golü bulması Beşiktaş'ın için yine savunma alarmını işaret ediyordu. Aman dikkat!
Atiba yine süperdi. Quaresma sahanın yıldızıydı. Futbola ve Beşiktaş'a böylesine renk katan Quaresma'nın kırmızı kart görmesi ona hiç yakışmadı.
Onun tecrübesindeki bir futbolcu sinirlerine mutlaka hakim olmalı.
Maç fazlalığıyla da olsa Fenerbahçe'nin 6 puan önüne geçilmesi psikolojik olarak da futbolcuları mutlaka rahatlatacaktır. Beklenen an dündü gerçekleşti. Evinde; muhteşem statta yeniden olmak ve çok önemli 3 puan Beşiktaşlılar'ın keyf-i şahanesi oldu. Sırada kazanılacak şampiyonluk var ve nice kupa ve zaferler var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor