Sinan Vardar

Sinan Vardar

31 Mart 2016 | Perşembe

Milli coşku ve Beşiktaş

Milli Takımımız, İsveç ve Avusturya maçlarında aldığı galibiyetlerle yüzümüzü güldürdü.
Fatih Terim ve öğrencileri favori gösterilmeseler de belli ki Avrupa Şampiyonası'na renk katacaklar. Eksiklerimiz ve özellikle hücum organizasyonlarında eksiklerimiz var ama bunlar turnuvaya kadar giderilir ümidindeyim.
Özellikle Oğuzhan Özyakup ve Hakan Çalhanoğlu gerçek birer yıldızlar.
Ben şampiyonada bu iki genç futbolcunun büyük patlama yapacaklarını umut ediyorum. Cenk Tosun, çok çalışarak kendisini sürekli geliştiriyor.
Cenk böyle giderse Milli Takımın değişmez forveti olur.

Beşiktaş geri sayımda
Lige verilen arada hemen her gün Beşiktaşlıları heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor. Öncelikle taraftarların sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena gelecek hafta oynanacak Bursaspor maçıyla açılacak. Taraftarlar bu maçın biletlerini çoktan kapıştı. Yeni statta maç izlemek hemen her Beşiktaşlının rüyasını süslüyor. Beşiktaş bu günlerde yavan giden Türk futboluna renk getirdi.
Tabii stadı 3 yıldır bekleyen Beşiktaşlılar, aynı zamanda şampiyonluğa odaklanmış durumda. Deplasman başarılarıyla dikkat çeken siyah-beyazlı takımın Vodafone Arena'da kendi taraftarı önünde başarı ortalamasının daha da artacağını tahmin etmek zor değil. Beşiktaş'ta yönetimsel olarak eleştirilecek çok şey varken hemen hemen tüm Beşiktaşlılar sezon sonuna kadar ağızlarına fermuar çekip birlik beraberlik için şampiyonluğa odaklanmış durumda.

Bu maç artık oynanmalı
Tabii ki Beşiktaş'ın önünde 8 final maçı var. Siyah-beyazlı takımın en büyük avantajı Şenol Güneş gibi ustanın yanı sıra, Sosa, Gomez gibi tecrübeli yıldızların yanında genç ve dinamik genç futbolcuların başarıya aç olması. Tolgay Arslan'ın da forma girmesi Kara Kartal'ın şampiyonluk şansını daha da yukarı çekiyor. İddia ediyorum iyi bir Tolgay, Beşiktaş'ın en büyük transferi olur.
Unutmadan... Vodafone Arena Stadı'nın açılışı için birçok takımın adı geçiyor. Tabii ki bu ünlü dünya kulüplerinin gelmesi ülkemizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor. Ben 2011'de davası nedeniyle oynanmayan Beşiktaş-
Fenerbahçe Süper Kupası'nın bu statta oynanması gerektiğini düşünüyorum. İki takımın taraftarı bu maçı yarı yarıya ayrılan tribünlerde dostça izlerlerse süper olur.
Futbol Federasyonu böyle bir karar alırsa ayakta alkışlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor