Sinan Vardar

Sinan Vardar

20 Mart 2016 | Pazar

Yola devam

Son haftalarda hemen hemen her yazımda teröre lanet ediyorum.
Gerçekten yeter artık! İçimiz kan ağlarken bu yazıyı yazmak futbol konuşmak gerçekten ağrıma gidiyor. Umarım yaşadığımız bu kötü günler artık geride kalır!
Maça gelince; Beşiktaş maça konsantre olmakta zorlansa da Oğuzhan-Sosa harika paslaşmasından nefis bir gol buldu. Bu gol Beşiktaş'ı rahatlattı. Antalya çok tehlikeli bir ekip. Eto'o gibi gerçek bir dünya yıldızı var.
Şenol Güneş çok doğru hamleyle Alexis'in yerine Necip'i sahaya sürmüştü.
Genç futbolcu dün yine müthiş oynadı ve Trabzon'da olduğu gibi sahanın yıldızıydı.
Necip ve Marcelo uyumu Atiba'yı rahatlatınca Oğuzhan hücumu daha çok düşündü ve golü buldu. Jose Sosa geçen sezon sakatlığı nedeniyle sezon sonunu getirememişti ama bu sezon asist ve golleriyle klasını gösteriyor.

Süper kondisyon
İkinci devrede Beşiktaş daha baskılı bir futbol ortaya koydu ve gol pozisyonları yakaladı. Burada Quaresma-Olcay değişikliğinin payı önemliydi. Olcay forvete büyük zenginlik kattı. Ancak özellikle Gomez yine gününde değildi. Alman futbolcu zaman zaman yere düşerken "Acaba ayakkabısında bir sorun mu var" demekten kendimi alamadım. Gomez'in bitkin ve yetersiz ve klasına yakışmayacak kadar aceleci olması gerçekten çok şaşırtıcı...
Beşiktaş dün çok önemli bir 3 puanı hanesine yazarak şampiyonluk yarışını sürdürdü. Bu dakikadan hatta saniyeden sonra kazanmak önemli. Dün maçı 1-0 kazanmasına rağmen rakibine ikinci yarıda gol pozisyonu vermemesi alkışlanacak bir savunma anlayışıydı. Bunun yanı sıra siyah-beyazlı takımın kondisyonun üst düzeyde olması gerçekten takdire şayan.
Bu performans için Güneş ve yardımcılarını tebrik etmek gerekir.
Hakem Hüseyin Göçek modaya uydu ve yine Beşiktaş'ın iki penaltısını 'es' geçti.
Beşiktaş'ın 4 günde 3 penaltısı güme gitti ve buna rağmen siyah-beyazlı takım kazanıyor.
Bu hakem istatistiğine rağmen Beşiktaş'ın kazanması ve şampiyonluğa yürümesi gerçekten büyük bir olay.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor