Sinan Vardar

Sinan Vardar

16 Mart 2016 | Çarşamba

Zirve Kartal’ı

Öncelikle teröre bir kez daha lanet olsun... Ankara'da vefat eden insanlarımıza rahmet, yakınlarına da sabırlar diliyorum. Bugünlerde futbol yazmak ve konuşmak gerçekten çok...
Maça gelince, deyim yerindeyse dünkü mücadelede tam bir Bülent Yıldırım rezaleti yaşandı.
Yıldırım ilk 45 dakikada Beşiktaş'ın bir penaltısını vermezken pozisyonda topu ceza sahasında elle düzelten Mustafa Yumlu'nun kırmızı kartını es geçti. Ardından Cavanda'nın geri pasında Trabzon kalecisi Esteban'ın topu elle tutmasını görmezden geldi.
Türk futbolunda maalesef bu tür rezaletler hep yaşanıyor. Futbolumuza güzel bir pencereden bakmak istiyorum ama artık bu tür rezalet yönetimler mide bulandırıyor.

Necip, 100 Alexis eder
Mücadelenin özellikle ilk devrede iki takımın da savunması S.O.S veriyordu.
Savunma güvenliğini bırakan iki takımın riskli futbolu dikkat çekerken Beşiktaş ikinci devrede kıpırdandı ve oyunu rakip sahaya yıkarak rakibini baskı altına aldı.
Kabul etmek gerekir; Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez son haftalarda eski formunda değil ama dün yine çok kritik anda sahneye çıktı ve takımını yeniden liderliğe taşıdı.
Tabii bu golde hakkını verelim; Quaresma'nın arka direğe yaptığı ortası nefisti.
Siyah-Beyazlı takımda Necip yine yüreğini ortaya koyan isimdi. Genç yıldız bence dünkü maçın yıldızıydı. Necip'e gerekli değer verilmiyor ama bu Necip 100 Alexis eder!
Olcay Şahan'ın oyuna girer girmez attığı gol de akıl doluydu. Beşiktaş dün takım olarak akıllı bir futbolla çok önemli bir deplasmanı kayıpsız kapattı ve hak ettiği liderliği yeniden ele geçirdi. Şampiyonluk yarışında kozlar artık Beşiktaş'ta.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor