Sinan Vardar

Sinan Vardar

14 Nisan 2016 | Perşembe

Nerden başlasam!

MFÖ'nün çok sevdiğim bir şarkısı vardır; "Nasıl anlatsam, nerden başlasam"... Beşiktaş'ın yeni stadına kavuşmasında yaşadığım içimdeki coşku bana bu şarkıyı mırıldattı.
Açılış maçı çok güzel oldu. Hele hele kazanılan 3 puan ve liderliğin perçinleşmesi tüm Beşiktaşlıların mutluluğuna mutluluk kattı.
O kadar güzeldi ki, Beşiktaşlılar bugünleri torunlarına gururla anlatacak.
Beşiktaş'a gönül verenler gerçekten sabretti, bugünü bekledi.
Doğrusunu söylemek gerekirse, stadın daha çok eksiği var. Bu eksiklerin bir önce tamamlanmasını dilerim.
Tabii bir de maçtan önce taraftara biber gazı sıkılması hiç hoş değildi.
Keşke hiç yaşanmasaydı.
Beşiktaşlı inanıyor Beşiktaş, Bursaspor'u yenerek liderliğini perçinledi ve rakibi Fenerbahçe ile olan puan farkını açtı. Siyah-beyazlı takımın oynayacağı 6 maç daha var. Top artık Beşiktaşlı futbolcularda.
Fenerbahçe'nin kırılgan ve isteksiz halinin yan sıra Beşiktaşlı futbolculardaki müthiş, hırs ve kazanma arzusuyla Kara Kartal'a gönül verenler şampiyonluk için geri sayıma başladı.
Hep söylüyorum; Beşiktaş bu ligin en iyi takımı. Genç ve şampiyonluğa aç oyuncuları başarı için yanıp tutuşuyor.
Umarım bu olumlu hava son 6 hafta da sürer.
Tabii Beşiktaş'ın bu yarıştaki en olumsuz özelliği savunmadaki taşların bir türlü oturmaması. Beşiktaş hep yediğinin bir fazlasını atmak zorunda.
Usta teknik adam Şenol Güneş'in savunma problemi karşısında bu hafta önemli ve radikal değişikliğe gideceğini tahmin ediyorum.

Ah Ricardo ah!
Portekizli yıldız Quaresma, Bursaspor maçında müthiş bir futbol ortaya koydu. Hakkını verelim Quaresma bu sezon oynadığı futbolla siyah-beyazlı takımın başarısında büyük pay sahibi oldu. Elbette gördüğü kırmızı kartları anlamakta zorlanıyorum ama çok kabul etmemiz gerekir ki o çok farklı bir yetenek ve her şeyden önemlisi Beşiktaş'ı çok seviyor.
Beşiktaşlılar onu aileden biri olarak görüyor. Umarım üstün yeteneklerinin yanı sıra sinirlerine de hakim olur. Ben onu Beşiktaş formasıyla görmekten çok mutluyum ve onun seyrettiğimiz için kendimi şanslı hissediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor