Necmi Perekli

Necmi Perekli

10 Kasım 2014 | Pazartesi

Tam puan

Trabzonspor kendi sahasında zor da olsa Konyaspor'u yenerek üç tam puanı hanesine kaydettirerek gelecek için moral kazandı. Aynı zamanda da taraftarlarını sevindirdi.
Bu üç puan alınırken "Zor da olsa" tabirini kullanmamız çok normaldir.
Çünkü biz sahada dengeli bir oyun beklerken bu dengenin sadece saha içi oyun sistemi ve aktivitesi ile değil saha dışındaki idari ve teknik yönden de kurulmuş olması gerekirdi.
Oysa son zamanlarda ve hatta belki de baştan beri Trabzonspor teknik kulübesinde bir türlü huzur ve denge tesis edilemeyince sahada düzen ve iyi oyun nasıl olacaktı. Şimdi bu maçta belki de saha ve seyirci avantajı ile bir de sık sık dile getirdiğimiz" kanatlardan topların gelmemesi" zaafının bir kez olsa da delinerek sağdan gelen ortanın Cardozo tarafından klas bir şekilde kafa ile gol yapılması bugüne kadar ortaya attığımız iddianın ispatı oldu.

Konya hatalarının kurbanı

Diğer taraftan Mehmet'in direklerden dönen iki şutunu da biz Mehmet adına asla güzellikler hanesinden boş geçmeyiz.
Trabzonspor'un bu şartlar altında bir mevsim içerisinde üç hoca değiştikten sonra göze hoş gelen ve sonuca giden top oynaması mümkün müdür?
Bu tadilat futbolun esasına da astarına da zıttır. Bu esnada hoca değişikliği beklenmektedir değil mi? Bakın hoca üç değil 13 de değişse oyuncular kendilerini ve mantıklarını tadil etmedikten ve bu formanın mesuliyetine vakıf olamadıkları müddetçe başarı yine de mümkün olmaz.
Gelenlerin yine ensesinde malum rüzgarların serinliği hissedilir ve takım yine"Benim oğlum bina okur döner döner yine aynı kitabı okur" olur.
Ne demek istediğimi anladınız değil mi, isterseniz bir kenara not edin ileride okursunuz. Torku Konya kimseye kabahat bulmasın, yaptıkları bariz hatalarının kurbanı olmuştur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor