Necmi Perekli

Necmi Perekli

27 Ekim 2014 | Pazartesi

Mazeret aramayın

Trabzonspor;Trabzonspor olalı bu denli dokuz doğurtan bir maç oynamadı. Oyun genelinde baskın bir futbol sergileyen bordo-mavili takımdı ama golleri bulan bir Gaziantepspor vardı sahada. Bu gol şovun sebebi acaba Trabzonspor'un savunma zaafından mı yoksa Gaziantepspor'un becerikliliğinden mi kaynaklanıyor, çözümlemek doğrusu çok zor.
Bu maçta Vahid hocaya şu veya bu şekilde hiç kimse takoz olmasın. Yenilen dört gol var tamam, bunun muhasebesini hoca mutlaka yapacak. Fakat Trabzon'un da attığı dört gol ve yanında kaçan bir sürü de pozisyon var.
Bunlar olmazsa olmaz nitelikte pozisyonlar.
Şimdi sormak gerekir "Vahid hoca sahaya mı girip de bu pozisyonları değerlendirsin?" Biraz insaflı olmak gerekmez mi?

*****

İlk yarıyı değerlendirmeye dahi almıyorum.
Trabzonspor kendi sahasında ancak bu kadar kötü olur. Ne var ne yok diye sormayın. Hiçbir şey yok, elle tutulur bir adam dahi yok.
Orta sahada Constant yalnız kaldı, ikinci devrede Özer orta sahada uzun süre sahalardan uzak kalmasına rağmen yine de bir düzen getirdi.
Kanatlar da çalışmadı. Bir tek top taşıyan yok.Yusuf neden oynamaz anlamak mümkün değil.
Eğer hakikaten yararsız ise buna bir sözümüz yok. Ama eğer inat uğruna ise bu oyuncuya ve Trabzon'a karşı yanlış yapılıyor.
Kaleci Fatih'e 'biraz dikkat' demekte fayda var. Çıkışlarda az da olsa ağır veya geç kaldı.Yediği golleri kasetten incelesin görecek.
Bu maçtan sonra sadece şunu söylemek isterim: Hiç kimse 'bir haftada üç maç yaptık' gibi bir mazeretin arkasına saklanmasın, başka sebepleri ara

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor