Necmi Perekli

Necmi Perekli

02 Kasım 2014 | Pazar

Deplasman klasiği

Trabzonspor yine deplasmanda kayıp yaşadı, seriyi bozmadı. Her iki takımın denk ve futbol adını fazla bir şey ortaya koyamadığı maçta puanlar normal olarak paylaşıldı. Ama yine de Trabzonspor eskiye bakıldığında biraz daha canlı, maç almak konusunda istekli ve gayretli olarak gözüktü.
Ancak takımın paslaşmadaki acemilikleri gözden kaçmadı. Bordo-mavililer, sadece enerjiye dayalı, arzulu fakat şuursuz saldırı ve hamlelerle rakip kaleye yüklendiler. Bu kadar.
Ceza sahasına düşen toplarda acemi ve hesapsız hareket ediyorlar.
Salih bir şeyler yapmak gayretinde fakat son derece şuursuz ve öfkeli davranışları ile hem kendini hem de takımı bozuyor. Bu şuursuz davranışları, gayretini verimsiz hale getiriyor.
Cardozo' yu oldukça ağır ve durgun bulduk, Yusuf ise takımda ilk onbirde yer almasını hak etmek için doğrusu çok fazla iş yapmak istedi fakat o da şuursuz olduğu için istediğini yapamadı. Yusuf biraz daha bilinçli ve kafası ayakta oynamalı.

3 puan elde edilebilirdi
Mehmet Ekici, Trabzonspor'un en iyisi idi, attığı golün yanında çalışkan ve verimli oyun tarzı ile faydalı işler yaptı.
Bu denli istekli ve planlı olduğu takdirde ileride Trabzonspor için daha da faydalı olur kanaatindeyim.
Waris ise eski maçlara nazaran biraz daha etkili ve ofansif anlamda rakibi oyalayıp yordu.
Trabzonspor son yirmi dakikada daha bilinçli baskı kurabilse, bilinçli ataklar yapabilseydi sahadan galip çıkması mümkündü. Akhisar Belediye gerçekten iyi hazırlanmış, iyi organize olan özellikle Bilal'in düzgün ve isabetli pasları ile Trabzonspor'u çok yordu.
Nitekim Gekas'ın attığı goldeki pası seyredilmeye değerdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor