Necmi Perekli

Necmi Perekli

07 Kasım 2014 | Cuma

Yola devam

Belçika'nın Lokeren takımı ile yaptığı deplasman maçında rakibi karşısında zaman zaman baskılı oynayan bordo-mavililer, oyunun başlarında yediği golün altından kalkmakta zorluk çekti. Ama uzatma dakikalarında bulduğu golle ilk 45 dakikada beraberliği yakalayarak soyunma odasına giren Trabzonspor, Avrupa kupasında oynadığı belki de en başarılı maçtan, istediği sonucu alamadıysa, 'şanssızlığa kurban gitti' diyebiliriz. Özellikle takımda Papadopoulos'un geride yaptığı hatalar, Trabzonspor'u zor durumlarda bıraktı. Buna karşılık Belkalem belki de 'Fırtına'yı mağlubiyetten kurtarıp takımın iyi oynamasını sağlayan oyuncuydu.
Orta sahada Constant ve forvette Waris başarılı gözüktü. Bordo-mavili takım Lokeren'i yenemediyse, bunun nedeni, biraz da forvetin dinamik ve derli toplu oynayamayışındandır.

Trabzon için kayıp sayılır
Orta saha, bu maçta diğerlerine göre daha derli toplu oynadı. Fatih Atik bu maçta başarılıydı. Kaleci Fatih, yediği golde şanssızdı. Bu golde savunmanın kademe hatası vardı. Diğer pozisyonlarda ise başarılıydı. İkinci yarıda her iki takımın da atakları kontrolsüz ve şuursuz olunca galibiyet golüne ulaşmak mümkün olamadı. Neticede; belki Lokeren istediğini aldı ama bordo-mavililer bir galibiyetle bu gruptan çıkmayı garantileyecekti. Ama bunu başaramadılar. Rakip Lokeren, Avrupa takımı olmasına karşın, pek de başarılı bir ekip değil. Bu maçın beraberlikle bitmesi Trabzonspor için kayıp sayılır. Bu avantajın yanında Vahid hocanın içerisinde bulunduğu psikolojik havayı düşündüğümüzde, tribüne gönderilme meselesini pek de büyütmemek gerekir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor