25 Haziran 2014 | Çarşamba

Godin klasiği

Düşünün öyle bir grup ki bu ölüm grubu, eğer bu maç berabere bitseydi son 16'ya çıkacak olanı Kosta Rika'dan yedikleri fark belirleyecekti. Kuralar çekildiğinde grubun iki büyük favorisi olarak gösterilen İtalya ve Uruguay kader maçına çıkmak zorunda kalmışlardı. Beraberlikte gruptan çıkacak olan İtalyanlar savunma işinin dozajını artırınca karşılaşmanın ilk bir saatinde futbola mı, yoksa Kırkpınar güreşlerine mi benzediğine karar veremediğimiz bir oyun oynandı.
Uruguay da bu bölümde geriyi sağlam tutmaya çalışınca futbolseverler için sıkıntılı bir bölüm yaşandı.

Buffon dayanamadı

Devre arasında 'mızmız Balotelli'yi kenara alan ve ileride sadece İmmobile'yi bırakan İtalya tam rakibin risk almasını beklerken 10 kişi kalıverdi. Bu turnuvanın başından beri hakem kararları Süper Lig tadında tartışılıyor.
Eminim bu sabah İtalyan gazeteleri Meksikalı hakeme ateş püskürüyordur.
Marchisio'ya gösterilen kırmızı kartın tartışılması normal ama yüzde 100 hatalı diyemeyiz.
Rakibin zafiyetinden yararlanan Uruguay pozisyonlar üretmeye başladı. Kaleci Buffon bile çok fazla dayanamadı ve Godin bu sezon İspanya Ligi'nde fazlasıyla yaptığı işi bu kez de ülkesi için gerçekleştirdi. Kısacası İtalyanlar çok kişinin kendilerini şampiyon görmesine aldırmadan eleniverdiler ilk turda.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor