22 Haziran 2014 | Pazar

Sadece Messi

Arjantin karşısında alan daraltan hatta zaman zaman kalesinin önüne yığılman bir rakip bulunca şaşırıp kaldı. Sanki böyle bir rakiple karşılaşabileceklerinin provasını yapmamışlar gibiydi. İran, maçın ikinci yarısında bir de pozisyon üretmeye başlayınca karşılaşma gerilim filmine döndü. Messi'nin büyük yıldız olduğuna şüphe yok. Ne var ki ilk Bosna Hersek maçında herkes topu ona atınca dağılmıştı.
Dün biraz daha dengeli bir top paylaşımı vardı.
Ancak bu kez de Arjantin'in orta sahasının yetersizliği ortaya çıktı. Forvet hattı tamam ama geçmişteki Veron örneği bir oyun kurucusu yok Arjantin'in.
Bu durumda İran da mücadelesinin meyvesini alabilme konusunda avantaj yakaladı.

İleride işleri zor
Arjantin gruptan çıkar çıkmasına ama sonrasında hem iyi kapanan hem de bilinçli hücum yapan rakipler karşısında ne yapar? Görünen; donup kalacakları şeklinde.
Şu maça böyle bir rakip hesabı yapmadan, plansız programsız çıkarsanız maceranın sonu hüsran olur. Messi son dakikada maça damgasını vurdu. Yoksa onun için de çanlar çalmaya başlayacaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor