19 Haziran 2014 | Perşembe

Ozi'lere yazık oldu

Hollanda, İspanya karşısında öyle görkemli bir galibiyet aldı ki Louis Van Gaal'i sevmeyenler bile takdirlerini gizleyemediler. Van Persie ve Robben'in performansları onları turnuvanın yıldızları haline getirmişti.
Dün Avustralya, İspanya'nın yapamadığını yaptı. Hollanda'nın 3 stoperli sisteminin zayıf karnı kenar bekleriydi. Oar ve özellikle sahanın bence en iyisi Leckie, ilk dakikalardan itibaren Portakallar'ın tadını bozdu. Hollanda, Robben'le kazandığı ve golü bulduğu pozisyon haricinde ilk yarıda rakibe mahkum oynadı.
Avustralya yediği gole hemen yanıt vererek krizi engelledi. Ikinci yarıda da Avustralya'nın akıcı ve pozisyon üreten futbolu sürdü. Kanattan geldiler ve tehlikeler buldular. Onlar da öne geçtikten sonra hemen karşılığını görmeseler belki turnuvanın kaderi değişecekti.
Hollanda belki bu maçı çevirdi ama İspanya maçının hay huyu arasında gözden kaçan zafiyetler ortaya çıktı. Becerikli bir rakip önünde neler yaşayabilirlerdi?
Insanın aklına Silva'nın kaçırdığı gol geliyor. Hollanda o golü yemediği için farka gitmişti. Dün akşamki sıkıntıları fark edenler olacaktır.
Sneijder-Robben-Van Persie üçlüsü etkisiz hale geldiğinde, onlara kanattan top gelmediğinde üstünlük rakibe geçiyor.
Avustralya belki turnuvaya veda edecek ama en azından güzel futbol oynamaya çalıştığı akıllardan çıkmayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor