20 Haziran 2014 | Cuma

İki ayrı kuşak

Bir tarafta Quintero var. Oyuna girdikten sonra maça hareket getiren ve klas bir gol atan. Henüz 21 yaşında... Geçen yaz Türkiye'deydi. Onu tribünlerden ve televizyondan izleyen şanslı azınlık 20 yaş altı Dünya Şampiyonası'nda nasıl bir etki bıraktığını gördü.
Diğer tarafta Didier Drogba var.
Bony'nin etkisiz kaldığı maça girişiyle birlikte takımına umut getiren. Onu da son 1.5 yıl boyunca ülkemizde izledik.
Neleri nasıl yaptığını gördük. Karizmasını, etkisiz göründüğü maçları nasıl çevirdiğini gördük. Aralarında 15 yaş var bu iki futbolcunun. İki farklı ülkeyi temsil ediyorlar.
Ortak yanları ise net. Topu ayaklarına aldıkları zaman izleyenlere keyif veriyorlar.
Drogba'nın bu son Dünya Kupası.
Quintero ise büyük hatalar yapmaz, talihsiz sakatlıklar yaşamazsa daha çok büyük şampiyonada karşımıza çıkacak.
Temkinli ve kontrollü geçen bir ilk yarı izledik. İkinci yarıda daha çok forse eden taraf Kolombiya'ydı. Rodriguez gerçek anlamda bir maestro.
Quintero'nun girişiyle onun da etkisi arttı.
2-0'dan sonra geri gelme adına olumlu işler yaptı Fildişi Sahili.
Bu sonuçla Kolombiya grup liderliğine neredeyse ulaştı. Futbolseverler onları gerçekten seviyor. Fildişi Sahili ise bu yenilgiden sonra gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Orta sahada biraz daha yaratıcı olabilirlerse 2. tura yükselebilecek güce ve kapasiteye sahipler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor