12 Mayıs 2013 | Pazar

Şimdilik elveda

Dün gece İnönü Stadyumu'nda çok yoğun şekilde duygu patlaması yaşandı. 66 yıldır durmaksızın hizmet veren, birbirinden önemli tarihi maçlara ev sahipliği yapmış özellikle Beşiktaş taraftarı tarafından "mabed" olarak adlandırılan Nam-ı diğer Mithat Paşa Stadı'nın son lig maçına tanıklık ettik.
Stadyuma gidebilen 32 bin şanslı Beşiktaş taraftarı, bir devrin kapanışına tanıklık etme guruna nail oldular.
Aslına bakarsanız bu bir"veda maçı" değil aksine yeni bir sayfaya "merhaba" maçıydı. Önümüzde ki dönemde yine aynı yerde Beşiktaş taraftarı daha modern görünümdeki İnönü stadyumunda nice önemli maçlar izleyecekler.
Yani burada söylemeye çalıştığım şey, Beşiktaş kulübü İnönü'yü bırakıp şehrin başka bir noktasına taşınmıyor!
Ferhat kardeşimin de dediği gibi yine kendi semtinde ilerleyen yıllarda "Siyah Beyaz şampiyon Beşiktaş" tezahüratları yükselmeye devam edecek.

Asla unutulmayacaklar

Duygusal ortam altında oynan maçta Beşiktaş sezonun ilk yarısında alışık olduğumuz tempolu futboluna devam etti. F.Bahçe derbisi sonrası düşüşe geçen siyah-beyazlılar ligin son haftalarında geç de olsa kazanma alışkanlığını yeniden kazandı.
Uzun süren sakatlığın ardından yeniden sahalara dönen Mustafa'nın da bu yükselişte katkısı çok büyük. Özellikle 3. gol öncesi paslaşmalar inanılmazdı.
Olcay ve Veli'nin orta sahada ki çalışkanlığı, defans oyuncularının neredeyse hatasız oynaması rahat galibiyeti getirdi. İnönü'yü galibiyetle veda eden Beşiktaş'lı oyuncular adlarını unutulmazlar arasına yazdırmayı başardı.
Ayrıca ilk golden sonra Süleyman Seba yazılı forma ile taraftarı selamlayan futbolcuları yürekten kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor