21 Nisan 2013 | Pazar

Hezimet!

Dün gece maçı izleyen bütün futbolseverler 33 yaşındaki Gekas'ı takdir etmiştir. Akhisar'ın tecrübeli Yunan golcüsü belki de devre arası yapılan transferler arasında en faydalı olanı.
Herkes gibi ben de kendi kendime düşündüm böylesine usta bir golcüyü neden zirveye oynayan takımlar almaz ya da alamaz?
Gekas dün gece attığı goller ve oynadığı oyunla maçın en göze batan oyuncusuydu.
Beşiktaş için ise söylenecek o kadar çok şey var ki !
Ligden kopmuş, temposunu yitirmiş ideal on birini henüz bulamamış, sıradan bir takım görüntüsünden ileri gidemediler maalesef. Tüm bu etkenler dün gece yaşanan tarihi hezimeti hazırlayan faktörler. Bir de sakatlıklar var tabi! Bir değil iki değil neredeyse her maç bir oyuncu sakat. Tamam sakatlık olabilir buna itirazımız yok ama bu kadar çok sakatlık olması ve oyuncuların iyileşmesinin uzun zaman alması akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oluyor.

24. haftanın laneti
İster istemez kulüp sağlık ekibini, idman programlarını sorguluyorum kendi kendime.
Dün gece Fernandes! Mustafa'nın iyileştiğine sevinirken Portekizli'nin son dakika sakatlığı kafaları karıştırdı.
Şampiyonluk yarışına geçtiğimiz haftalarda psikolojik olarak havlu atan Beşiktaş, dün geceki ağır mağlubiyetle ligin bitimine dört hafta kala matematiksel olarak da şansını kaybetti.
24. haftadaki Fenerbahçe galibiyeti sonrası ciddi şekilde düşüşe geçen takım, şampiyonluk şarkıları söylenen o maçtan sonra bugün üçüncü sırada ki yerini nasıl koruyacağını kara kara düşünür oldu!
Şimdi merak ettiğim, taraftarın istifaya çağırdığı Aybaba'nın nasıl bir yol izleyeceği?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor