09 Nisan 2013 | Salı

Çöküş!

Belki de Beşiktaş için bir şampiyonluk masalı daha sona erdi dün gece Bursa'da. Feda sloganıyla sezona başlayan, inişli çıkışlı performansı ile zirve yarışından kopmayan siyah-beyazlılar, derbi havasında geçen Bursaspor maçında, kötü futboluyla kaybettiği üç puan çok pahalıya mal oldu. Sezon başında yaşanan maddi sıkıntılar ve sezon içerisinde takımın yakasını bırakmayan sakatlık belası takımın üzerinde negatif hava oluştursa da dün gece kaybedilen maçın izahı bu kadar basit olamaz. Evet belki Almeida ve Niang sakat olabilir ancak bu sezon takımın en skorer oyuncusu olan Holosko'yu kenarda oturtmayı Samet hoca nasıl izah edecek, çok merak ediyorum. Yaklaşık 6 aydır sahalardan uzak olan Mustafa Pektemek böylesine tansiyonu yüksek mücadelede adeta aslanların önüne yem gibi atıldı.

Bol acılı menemen
Ben Mustafa'yı çok beğeniyorum, çok yetenekli ve kaliteli bir oyuncu. Uzun yıllar bu takıma hizmet edecek bir kardeşimiz ancak dün gece, maç eksikliğinden dolayı etkisiz oldu. Holosko gibi bu sezon 9 gol atmış bir oyuncunun Niang ve Almeida'nın olmadığı maça yedek başlaması akıl alır gibi değil. Savunmaya gelince, onu hiç sormayın. Evlere şenlik! Yenilen ilk iki golde seyirciden farksızlardı. Emin olun Escude evinde oturup bu maçı izles,e o pozisyonlarda yerinden kalkar çılgına dönerdi. Ben Samet hocanın yerinde olsam, defans oyuncularına bu maçtan sonra bol acı biberli menemen yedirirdim. Belki ağızları yandığında hatalarının farkına varırlar. Beşiktaş için artık 3. sıradaki yerini
korumak da zor olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor