28 Nisan 2013 | Pazar

Ayrılık da sevdaya dahil

Dün akşam İnönü Stadyumunda çok güzel bir atmosfer vardı.
Harika bir hava, muhteşem bir zemin,ayakta alkışlanması gereken taraftar… Maça gelenler yıllardır kah üzülüp kah sevindikleri, evlerinden bile daha çok benimsedikleri İnönü Stadyumu'nun yıkılmadan önce ki son günlerini farklı duygular içinde yaşıyordu.
Dile kolay tam 66 yıldır hizmet veriyor emektar.
Değişen günümüz şartları yenilenmeyi gerektiriyor tabi. Bu yüzden önümüzde ki aylarda İnönü stadyumu da çağın şartlarına göre modern bir görünümde yeniden inşa edilecek. Maça gelecek olursak Samet hoca artık Beşiktaş'ta ki son maçlarına çıkıyor.

Zorluklar altında başlayan bu sezonda, gerek kadro seçimleri gerekse taktik yetersizliği sebebiyle Samet hocanın Beşiktaş'a birkaç gömlek ufak geldiğini gördük. Geçtiğimiz günler de başkanda açıkladı "Feda" bitti dedi. Sezon sonunda Aybaba'ya teşekkür edilmeli ve tecrübeli bir hocayla gelecek yılların temelleri atılmalı.
Beşiktaş daha fazla küçülmemeli taraftarları ve sevenleri üzülmemeli. Rakiplerinin Avrupa'da destan yazmaya başladığı şu günlerde daha fazla aranın açılmasına izin verilmemeli.
Sezon başından bu yana sürekli bir gizli hedeftir diline dolayan Samet hocanın gizli hedefi lig 3.lüğü müydü çok merak ediyorum.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum bir hoca oyuncusuna küsmemeli hele ki bu genç bir oyuncuysa. Aybaba'nın Oğuzhan takıntısı nedir anlamakta zorluk çekiyorum? Bu genç yeteneği kaybetmemeliyiz hocam!
Son olarak şu günlerde sağlık problemleri yaşayan efsane başkan
Seba'ya da en içten geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor