11 Aralık 2015 | Cuma

Diego'yu unutma!

Hafta başından bu yana yapılan antrenmanlarda Van Persie'nin kadroda olmayacağı düşünülmüş ve bir B planı hazırlanmıştı. Fernandao'nun markaj altında etkisiz kaldığı zamanlarda Markovic defans arkası koşular yaparak Fenerbahçe'nin gizli golcüsü olacaktı.
Antrenmanlarda neyin çalışıldığından çok yapılan çalışmanın sahaya yansımasıdır önemli olan... Fenerbahçe üst düzey oyunculardan kurulu bir takım. Birçok farklı taktiği oynayabilecek futbol aklına sahipler.
Markovic'in rakip defans arasına sızarak attığı gol antrenman çalışmasının ürünüydü. Hızlı, adam eksiltme özelliğine sahip Markovic'e aynı sorumluluk verilirse daha çok gol atar.
İddia ediyorum Şener bu sezonun en önemli transferidir. Zira Gökhan Gönül'ü ondan başka hiçbir oyuncu bu seviyeye çıkaramazdı!
Yıllardır "çalışmadan" oynayan Gökhan, "çalıştığında" ne kadar üst düzey bir oyuncu olduğunu hepimize gösteriyor.
Her hafta Diego'yla olumsuz şeyler yazıyorum, söylüyorum. Bana, "Diego takıntılısın" diyorlar. Evet kimse kusura bakmasın ama Diego takıntılıyım.

Oyun planını bozdu

Allah aşkına geldiğinden beri ne vermiş Fenerbahçe'ye?
10 numara desen değil, 6 ya da 8 gibi oynuyor. Ancak onu da beceremiyor.
Geçen hafta penaltıya sebebiyet verdi, dün de rakibe tekme atıp kırmızı gördü. Bu yanlışlıkları yapmanın Pereira'nın adalet terazisinde bir karşılığı yok mudur? Aynı hareketleri yerli bir oyuncu yapsa sonucu ne olurdu?
Maçın bütün kontrolü Fenerbahçe'deyken bir kişi eksik kalmak "bitmiş" rakibi oyuna ortak etti.
Liderlik hesapları yaparken bir anda 'gruptan çıkabilecek miyiz' endişesi sarı- lacivertlilerin oyun planını bozdu.
Sonuçta zorda olsa berabere kalıp, gruptan çıkmak, Diego'nun yaptığını unutturmasın.
Ben unutmayacağım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor