31 Mayıs 2015 | Pazar

Oldu mu Hulusi!

Aslında bu köşede benden F.Bahçe-Kasımpaşa maçı yorumu bekleniyordu. Bu önemsiz iddiasız maçın nesini yazayım?
Daha önemli bir maçı yorumlamaya karar verdim ben de. Aziz Yıldırım-
Hulusi Belgü maçını. Dün sabah saatlerinden itibaren Fenerbahçe'nin seçimli genel kurulunu takip etmek üzere Ülker Arena'ya gittim.
Yıllardır kaç tane seçim takip ettim hatırlamıyorum ama katılımcı sayısı bana düşük geldi. Kulüplerin delege sistemi dolayısıyla "galibi belli" seçimin kulislerinde neler konuşulduğunu anlatmaya çalışacağım sizlere.
Ezeli rakip G.Saray gibi bir kongre yapamadı F.Bahçe. Özellikle Aziz Yıldırım'ın kürsüde "kahve ağzıyla" yaptığı konuşmalar, seviyeyi inanılmaz düşürdü. Bu konuşmaları kongre üyelerinin alkışladığını görünce daha da üzüldüm. Koskoca Fenerbahçe'nin kongresi böyle mi olmalı?

Don Kişot gibiydi!
Hulusi Belgü'yle birkaç kez telefonda konuşmuşumdur. Hiçbir samimiyetim yok. Zaten beni tanıyanlar kimsenin kalemi olmayacağımı iyi bilir. Bir başkanın, bir başkan adayına, "Hulusi oğlum duydun mu?
Senin yaşın küçük…" diye hitap etme hakkı yok. Seversin sevmezsin, ama rakibine saygı duymalısın.
Tabi bu söylediğim pek Aziz Başkanın tarzı değil. Yıldırım bütün konuşması boyunca, "Yel değirmenleriyle kavga eden Don Kişot gibiydi!"
Kendine sürekli kavga edecek bir şey buluyor, gereksiz şekilde ortamı geriyor da geriyor. Oysa buna ne gerek var? Zaten bugün yapılacak seçimi açık ara kazanacaksın ve yeniden başkan olacaksın. Kongrede en çok dikkatimi çeken hususlardan birisi de üyelerin Yıldırım'ı çok sevenler ya da Aziz Yıldırım'ı hiç sevmeyenler olarak ikiye bölünmüş olmasıydı. Bu hal önümüzdeki dönemde F.Bahçe'ye çok zarar verecek.

Gittiği yol pek hayırlı değil

Yaptıkları ve yapamadıklarıyla sevilecek ya da eleştirilecek pek çok noktası vardır. Ama şunu söyleyeyim; gittiği yol pek hayırlı değil!
Gelelim yönetim kurulu listelerine.
Başkanın geçmişte kavga edip uzun süre küs kaldığı Ali Yıldırım yeni dönemde yönetimde olacak. Futbol şubesinin ona bağlanacağı konuşuluyor.
Zaten Aziz Başkan ilgilenmesin de kim ilgilenirse ilgilensin futbol ile!
Eminim daha iyi olacaktır.
Seçim sonrası F.Bahçe'yi ekonomik anlamda zor günler bekliyor.
Bakalım yeni yönetim bu sıkıntıları çözebilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor