22 Mayıs 2015 | Cuma

Emenike'yle devam

Süper Ligin en pahalı takımı büyük ihtimalle sezonu kupasız kapatacak. Yazıklar olsun böyle bir sezonu yaşatanlara! Yarı final maçında neredesiniz Emre, Volkan, Caner ve Egemen… Kimse bana bu oyuncuların sakat olduğunu söylemesin, inanmam.
Hafif sakatlıkları bulunan bu oyuncuları hangi maça sakladın İsmail hoca?
Ne için dinlendirdin? Senin bu maçtan daha önemli bir maçın mı var?
Alabileceğin tek bir kupa vardı onu da kendi ellerinle rakibe verdin.
3 tane defansif ön liberoyla maça başlamak aslında doğru yaptığı tek şeydi İsmail Kartal'ın… Zira skor avantajı Fenerbahçe'deydi.
Lakin bu kadar savunma ağırlıklı orta saha oyuncusuyla dahi oyunu tutmayı başaramadı sarı-lacivertliler… Bunun en önemli sebebi Bursaspor'un birbirlerine yakın ve kompakt oynayan orta saha oyuncularıydı.

Her şeye "olur" demekle...
İki haftadır oynamayan, doğru düzgün idman bile yapmayan Emenike'yle başlamanın mantığını biri bana açıklasın.
Adamın menajeri günlerdir kulüpten çıkmıyor. Gitmekten başka bir şey düşünmeyen bir oyuncunun Fenerbahçe'ye ne hayrı dokunacak? Eğer bu kararı yönetim veriyorsa artık orda durma İsmail hoca! Söyledik, yazdık, hep biz kötü olduk. Sen aylardır oyunculara para ödemezsen, sürekli soyunma odası basıp hakaretler yağdırırsan, sözleşmesi bitecek oyuncuları muhatap kabul edip konuşmazsan başarı gelmez.
Kartal'ın tek suçu, ortaya karakterini koyamamaktı.
Ne yazık ki her şeye, "olur" demekle teknik direktör olunmuyor.
Bundan sonra Emenike senin olsun Başkan! Şampiyonluk gitti, kupa gitti ama Emenike yanında.
Aman fiyatı düşmesin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor