10 Mayıs 2015 | Pazar

Webo'yla başla yeter!

Önceki gün rakibin kazanmış, senin sahaya çıkardığın kadroya bak İsmail hoca! Artık ligin sonuna yaklaştık, bu maçlar şampiyonu belirleyecek.
Sen hâlâ fantezi peşindesin! Emre ile Diego'nun birlikte oynayamadığını, saha içinde birbirlerinden rol çaldıklarını, aynı tip oyuncu olmaları dolayısıyla sürekli çarpıştıklarını bana sen söylemiştin. Peki, dün gece hangi akla hizmet bu iki futbolcuyu beraber oynattın?
Sadece Diego'nun sahada oluşu dahi Fenerbahçe orta sahasının savunma yönünü inanılmaz bir şekilde düşürüyor. Diyeceksiniz ki ama hücum gücünü arttırıyor. Şunu unutmayın, bu haftalarda önce yemeyeceksin!
Bu kadar kolay gol yedinmi özellikle deplasmanda çıkarması çok zor oluyor. Nitekim çok zorlanarak 3 puanı aldı sarı-lacivertliler…

Doğru kadroyla çıkmalı
Peki ya Emenike inadına ne demeli?
Bu takımın forveti tartışmasız Webo'dur.
Zaten oyuna girer girmez oyunun şekli değişti. F.Bahçe ligin açık ara en çok kanat ortası yapan takımı...
Bu ortalara kim vuracak? Emenike mi? İsmail Kartal son haftalarda sahaya yanlış kadrolar çıkarıp sonradan doğuyu buluyor. Oysa buna gerek yok.
Fenerbahçe'nin maç kazanabilmesi için sahaya doğru kadronun çıkması yeterli.
Zira takım olarak kaliteli bir kadroya sahip. Volkan dün yediği 2 golde de hatalıydı. Onun gibi tecrübeli bir isme, takım şampiyonluğa giderken bu hataları yapmak yakışmıyor.
Problemi kesinlikle çalışmamak değil. Tamamen psikolojik… Fenerbahçeli oyuncuların en önemli özelliği 90 dakika boyunca maçı bırakmıyor.
Yeter ki teknik heyet yine bir saçmalık yapmasın. Şampiyonluğun çözümü çok basit; bundan sonra Webo'yla başla, şampiyon ol!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor