14 Mayıs 2015 | Perşembe

Şampiyon olamaz!

90 dakika boyunca anlamsızca sahada koşuşturan Fenerbahçeli oyuncular, tribünlerde sürekli ıslıklar, homurtular… Bu takım mı şampiyon olacak, 4. yıldızı göğsüne takacak?
Futbolcular gergin, taraftarlar sinirli...
Her biri kendi ülkesinin milli takımlarında oynamış, bu kadar tecrübeli oyunculardan kurulu bir takımın böylesine panik olmasını anlamak mümkün değil.
Ne orta saha var ne de takım savunması...
Uzun bir süre gol yemeden maç kazanan takıma ne oldu? Ben söyleyeyim; sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Egemen'de ve dün oynamayan Bekir'de inanılmaz bir düşüş var.
Bunun sebebi ise yaşadıkları gelecek kaygısı aslında.. Kuyt'ın, takımdan ayrıldığını açıkladığından bu yana; golü, asisti bırakın isabetli şutu dahi yok!
Haftalardır oyuncuların para alamadığını yazıyorum, sosyal medyada taraftarlar bana demediğini bırakmıyor!
Takım içerisinde büyük sıkıntılar var. Bu kadar problemin olduğu yerde şampiyon olmak mümkün değil.

Sorumlu Aziz Yıldırım

Bu durumun baş sorumlusu da Başkan Aziz Yıldırım'dır. Yönetim pozisyonu sıkıntıları çözmek için var, halının altına süpürmek için değil.
Hakem Mete Kalkavan'ın tamamen kontrolü yitirdiği maçta puan kaybını sadece hakeme bağlamak net bir şekilde yanlış olur!
Hakem kötüydü de Fenerbahçe çok mu iyiydi?
Çekirge bir zıpladı, iki zıpladı...
Ama dün gece Fenerbahçe'yi yeniden hayata bağlayacak son dakika golü bu kez gelmedi. Fenerbahçe bu futbolla şampiyonluğu hak etmiyor.
Matematiksel olmasa da küme düşmüş bir takıma son 3 hafta kala hem de kendi evinde puan veren bir takım şampiyon olamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor