03 Aralık 2014 | Çarşamba

İdman topçusu

Fazla forma şansı bulamayanlar ve gençlerden oluşan Fenerbahçe kadrosunda "bazı" oyuncular neden sürekli forma şansı bulamadıklarını gösterdi bizlere…
Mesela Mehmet Topuz! Galiba sadece idman topçusu olarak futbol hayatını bitirecek! Bu kadar isteksiz, umursamaz olunmaz. Şu maçta biraz karakter göstersen, herkes "Bu Mehmet Topuz neden ligde oynamıyor?" diyecek. Ama dün sahada izlediğim Mehmet, bırakın Fenerbahçe'yi, Süper Lig'de oynayan herhangi bir Anadolu takımında bile forma yüzü göremez.
Sahada çok genç futbolcu olunca adam paylaşımında, pas trafiğinde acemilikler oluyor ama gençlik enerjisi ve cesareti her açığı kapatabiliyor.

Egemen sevindirdi
Fenerbahçe'nin gençleri orta sahada arı gibi çalıştı. Sürekli pres yaptılar, birbirlerinin açıklarını kapatmaya gayret gösterdiler.
En çok gözüme çarpan ise golü atan Caner oldu. Sağ bekte oynayan Savaş'ı uzun zamandır izliyorum.
Onun için, "Yeni Gökhan Gönül" diyordum ancak hayal kırıklığına uğradığımı söyleyebilirim. Çok çalışması lazım… Fenerbahçe teknik heyetini en çok sevindiren şey ise Egemen'in durumu olmuştur.
Sakatlığından dolayı uzun zamandır sahalardan uzaktı.
Ama görünen o ki sahalara bomba gibi dönecek. Stoper mevkii için devre arasında transfer düşüncesi vardı. Egemen böyle devam ederse transfere gerek kalmayacak gibi görünüyor. İsmail Kartal orta sahaya biraz daha top dağıtma özelliği olan bir oyuncu tercih etseydi gençler daha etkili olabilirdi. Zira o liderlik vasıfları Selçuk'ta bulunmuyor.
Maçın en güzel hareketi Turgut Doğan'ın golüydü. Geçtiğimiz hafta Cardozo'nun attığı golün benzeriydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor