Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

26 Şubat 2016 | Cuma

Pereira uzattı

İstanbul'daki aynı kadro ile çıktı F.Bahçe maça. Ancak bu sefer topla oynamayı rakibe bırakıyordu.
İlk yarıda % 65 'e kadar çıkardı topla oynamayı L.Moskova. Ancak, 23. dakikada verkaçla bulunan pozisyona kadar Moskova'ya pozisyon da vermedi. Souza yine sürpriz adam olarak aralara girdi.
Van Persie'yi ceza alanında topla fazla buluşturamadılar. Nani kötüydü.Volkan didinendi. L.Moskova da ancak 23-
26. dakikalar arası şut denemeleri yapabildi.
Sonra oyun orta alanda oynanmaya başladı 41. dakikaya kadardı bu senaryo.
Oyunun en iyisi, her topa doğru müdahale eden Topal ve Kjaer'di. Takım şut atıyor ama kaleyi sadece 1 kez tutturabiliyordu.

Zincirleme hata gol getirdi
Lokomotiv Moskova'nın tehdit eden bir görünümü yok iken, Volkan'ın korner atarken müsait durumda orta yapmak yerine çalım sevdası ile geri dönen pozisyon, kalemize atılan şutu, Fabiano'nun rakibin önüne 2. kez göndermesi ve gelişen atakta topu sektirmesi, yenilen golle sonuçlandı. Kötü bir dakikada yedik golü... Üstelik ülkesinde bile 18 maçın sadece 4'ünde ilk yarıyı galip kapayabilmiş bir takıma karşı.
Gökhan'ın yerine giren Şener'in iyi oynadığı 2. yarıda daha 55'te 2 ön liberosu da sarardı Moskova'nın. Burada Ozan da kart gördü. Rakip 2 santrfora döndü. Yani; orta alandan fedakarlık edip, hücumu arttırdı. 71'de % 100 golü kaçırdı Samedov. Alınacak Alper, rakip ön liberolarını eksiltebilecek adamdı ama Kadlec-
Ozan değişikliği geldi. Savunmaya yaslandı takım. Maçın kötüsü Nani, Alper ile değişti ve ligde 134 kornerde ancak 3 gol bulmuş takım, maçta 6. kornerinde maçın adamı Topal'la golü buldu ve tur vizesini aldı.
Van Persie, benim için de 1. santrfordur ama kendisini sorgulamalıydı bu maç performansında.
Zerre tereddütüm yoktu turdan, sadece Vitor'un gecikmiş ve bazen yanlış müdahaleleri ile Fenerbahçe uzattı işi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor