Bülent Tulun

Bülent Tulun

02 Ocak 2011 | Pazar

Yanlış duruş

2010 yılının Galatasaray için başarılı geçtiğini söyleyebilmek pek mümkün değil. Gerek sportif gerekse de idari açıdan camianın alışık olmadığı acemilikler ve duruş yanlışları görülmemiş boyuttaydı. Amiral gemisi durumundaki profesyonel futbolun çok kötü yönetilmesi, gelirlerin yüzde 90'ının riske edilmesine veya kaybolmasına yol açtı. Galatasaray kongre üyeleri eskisi gibi kulüp mali genel kurulunda şirketlerin bütçe fiili rakamlarının mukayesesini yapma olanağı bulamadıkları için sadece kulübün küçük bütçesini görebilmekte vebuzdağının görünen kısmıyla oyalanmaktadırlar. Örneğin Elano'nun satışında nasıl kârlı durumda olunduğu gibi komik parametreler öne süren yönetim ortalama zekalarla bile adeta alay etmektedir.

Profesörler koşturuyor!
Bir dönem önce yaşanan CemalNalga skandalından sonra 2010 yılının son günlerinde 17 yaş altı Fenerbahçe skandalı ise her zaman olduğu gibi münafıklara ve Galatasaray yönetimi düşmanlarına fatura edilirken maçın Metin Oktay Tesisleri'nde oynandığı atlanmıştır. Tamamen tesis müdürünün kusurundan kaynaklanan bu olayda acaba takım antrenörü mü suçluydu? Birçok gerçek Galatasaraylı'ya yapıldığı gibi yollanan efsane Fahri hoca, tesis müdürüyken böyle bir olaya cesaret edebileceklerin alnı karışlanırdı. Devre arası yine çuval dolusu harcamayla ara transfer yapılacak. Profesörler ortada koşuşturuyorlar! Mart ayı mali kongresinin önemli gelişmelere sahne olacağını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor