Bülent Tulun

Bülent Tulun

17 Aralık 2010 | Cuma

Keser döner...

Devre arasına tam 28 puan kayıpla girmek üzere olan Galatasaray'da yine bitmeyen transfer komedisi tekrar başlayacak gibi görünüyor.
Elano, Keita, Misimovic, Lincoln gibi üstün yetenekli oyuncular çuvalla paralar verilip alındıktan sonra idari fiyaskolarla zarar edilerek kaybedildi.
Mondragon gibi bir kaleci, Necati gibi bir golcü yollanırken kulüp tek kuruş para kazanamadı.
Yerlerine alınan oyuncuları düşünürseniz maddi ve manevi zarar tüyler ürpertir.
3 gündür yazılı basında yer alan Kazım ve Fatih Tekke transfer söylentileri tekzip edilmediğine göre doğru kabul edilir.
Sorunlu futbolcuları idare edememe gibi handikabı olan Florya'nın tamamen arızalı yeni oyuncularla hangi noktaya geleceğini tahmin etmek zor değil.

Hagi'yi göremeyeceğiz

Takımın başına getirilen Hagi, bir teknik direktör için intihar olan futbolcularını aşağılayıp, kamuoyunun önünde teşhir etmek gibi bir yanlış yaptı. 2005 senesinde de Akçaabat deplasmanında kazanılan bir maçtan sonra da soyunma odasında oyuncularını aşağılamış ve ipler orada kopmuştu. Sezon sonunda muhtemelen kendisini göremeyeceğiz.
Bu kadar hata yapılınca futbol tanrısı da size yardım etmiyor. Olmayacak golleri olmadık zamanlarda yiyip moralman da çöküyorsunuz.
Bir zamanlar rahmetli Canaydın'a karşı organize edilen tribün protestoları bugün yönetime döndü. Keser döner sap döner.
O işleri organize edenler şimdi işin içindeler, ne acı... Lucescu ve Gerets'e yapılan nezaket ötesi yanlışlar Galatasaray'a ceza olarak geri dönüyor. Her iki hoca da ağlayarak gitmişlerdi.
Her ikisi de adam gibi adamdılar.
Bulundukları kulüplerdeki başarılarını içimiz cız ederek seyrediyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor