City damgası

Organizasyonda Manchester City’li isimler sükse yaptı. 16 oyuncusunu turnuvaya gönderen İngiliz devinin, 11 ismi çeyrek finalde boy gösterecek.

Giriş Tarihi: 06.07.2018 00:50 Güncelleme Tarihi: 06.07.2018 00:50
City damgası
Çeyrek final heyecanının bugün başlayacağı 2018 Dünya Kupası'nda, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'nin yıldızları turnuvaya damga vurdu. Rusya'daki turnuvaya 16 futbolcusunu gönderen son şampiyonda, bu isimlerden 11'i yoluna devam ediyor. İngiltere'de Walker, Stones, Sterling, Delph, Brezilya'da Jesus, Danilo, Fernandinho, Ederson, Belçika'da De Bruyne, Kompany ve Fransa'da Mendy çeyrek finalde boy gösterecek. En golcü ismin Panama ağlarına 2 gol bırakan Stones olması dikkat çekerken; Sterling, Jesus ve De Bruyne de birer asist yaptı.

TOTTENHAM VE UNİTED TAKİPTE
Organizasyona son 16'da veda eden Manchester City'li yıldızlar ise Arjantin'de Otamendi, Aguero, Portekiz'de Bernardo Silva ve İspanya'da David Silva oldu. Grupta sonuncu olarak büyük hayal kırıklığı yaşayan Almanya'da forma giyen İlkay Gündoğan turnuvayı erken kapadı. Çeyrek final etabında en fazla futbolcusu yer alan takım unvanına sahip Manchester City'yi; İngiltere'deki rakiplerinden Tottenham (9), Manchester United (9), Fransa'dan Paris Saint Germain (7), İspanya'dan Barcelona (7) ve yine İngiltere'den Chelsea (7) takip ediyor.

kalan karakter 1000

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.