Kasper Schmeichel babasının izinde

Geçtiğimiz gece Hırvatistan mücadelesinde kritik kurtarışlar yapan Danimarkalı Kasper Schmeichel, kendisi gibi eski kaleci olan babası Schmeichel'ı hatırlattı.

Giriş Tarihi: 03.07.2018 01:08
Kasper Schmeichel babasının izinde

Geçtiğimiz gece Hırvatistan mücadelesinde kritik kurtarışlar yapan Danimarkalı Kasper Schmeichel, kendisi gibi eski kaleci olan babası Schmeichel'ı hatırlattı. Deneyimli eldivenin; biri maç içerisinde, ikisi seri penaltılarda olmak üzere rakiplerine üç penaltıda geçit vermediği karşılaşmada Baba Schmeichel de tribündeki yerini almıştı. Mağlubiyetin ardından konuşan Kasper, "Garip duygular içiresindeyim. Sonuç hayal kırıklığı oldu ama aynı zamanda büyük bir gurur yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

kalan karakter 1000

Alpargo42 Alpargo42

İsimlerimiz ve mevkimiz ayni olabilir ama,ben onunla kiyaslanmak.istemiyorum demişti,şimdi nasil babasi oluyor anlamadm ben,saygılar

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır2
cevapla 03.07.2018 09:27
Alpargo42 Alpargo42

Bu schmeciel danimarkali,diğeri ise Alman,babası değildir,hatta bir röportajinda kiyasladilar,danimarkali beni onunla kiyaslamayin demisti

Aynı Görüşte misiniz?
evet0
hayır2
cevapla 03.07.2018 09:26

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.